Дневен хороскоп за 10.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПроявете такт

...
Дневен хороскоп за 10.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПроявете такт
Коментари Харесай

Риби, успехът е с вас, Деви, направете план за бъдещето!

 Дневен хороскоп за 10.05.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Проявете такт и самообладание, в случай че се пробват да ви ядосват или да ви натоварят с спомагателна работа, само че не се изявявайте като добродушни наивници. Имате опция да обсъдите с сътрудниците си по кое време да преминете на нова работа, даваща ви опция за професионално израстване. Не пропускайте шансът си.  На дамите следва сантиментална среща. Общуването ви с обичаните ви хора е заредено с доста позитивни страсти. Зарадвайте интимната си половинка с хубав букет и шампанско. Сексът ще ви освободи от напрежението.

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви потребни срещи и триумф, в случай че се занимавате с бизнес или с търговия. За следващ път имате опция да попълните банковата си сметка. Смело се заемете с новите си задания, които ще ви донесат триумф. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете препоръки на сътрудниците си, които да са в интерес на всички. Вечерта се приберете вкъщи и се пригответе за сантиментална среща. Влюбените да споделят възприятията си. Сексуалният ви живот изисква да сте по дейни и да не се притеснявате от разнообразието, което е прелестно на обичаните ви хора.

БЛИЗНАЦИ

Работете без да отклонявате вниманието си и ще жънете триумф, какъвто от дълго време очаквате. Изненадващо ще ви създадат предложение за нова работа, само че не се радвайте преждевременно и не давайте позитивен отговор. Проверете дали изискванията ви задоволяват. Не е във ваша изгода да изяснявате връзките с сътрудниците си. Намерете най-краткия път към сърцата на хората, в които сте влюбени и споделете възприятията още през днешния ден. Сексът ви доставя наслаждение, в случай че е взаимно мечтан. Ако сте фамилни не изневерявайте, тъй като ще ви разкрият.

РАК

Промените в живота ви постановат нуждата да изясните връзките си на работното място. Бъдете деликатни с сътрудниците си, с цел да не засегнете гордостта им. Отново сте подвластни на страстта. Не давайте неизпълними обещания. Завършете започнатото в деня, тъй като другояче ще го проточите във времето и ще претърпите загуби. Не си мислете, че обичаните ви хора ще гадаят какви усеща изпитвате към тях. Рискувате да ги отдалечите. Сексуалните ви връзки са хармонични, само че сте склонни да проявявате експанзия в леглото, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

ЛЪВ

На вашето работното място се чувствате в стихията си.  Не рискувайте с инициативи, а завършете започнатото. Отношенията с сътрудниците ви са хармонични. Всичките ви професионални хрумвания ще бъдат подкрепени, в случай че ги поднесете без опит да наложите мнението си. Обещайте на хората, които ви поддържат, че ще споделите с тях приходите си. Предпазвайте се от спорове с обичаните си хора. Не съсипвайте възобновената естетика в връзките си. Създайте си приятни страсти, отдайте се на интимни мигове и мечтани полови удоволствия с обичаните си хора.

ДЕВА

Без съмнение анализирайте постигнатото и преценете равнището, което сте достигнали. Направете бъдещите си проекти. Очаквайте финансови приходи. Вашата интензивност ще окаже въздействие върху работата ви. Възможна е финансова облага, плод на признато преди време делово предложение, само че единствено в случай че не сте надценили силите си. Вечерта не пренасяйте неприятното си въодушевление в фамилията или при обичаните си хора. Ако сте прекомерно захласнати от професионалните си проблеми, сексът няма да ви достави наслаждение.

ВЕЗНИ

Денят ви носи триумф, в случай че не рискувате и не се ядосвате, че работите по-бавно от предстоящото. Отложете деловите срещи и диалозите с управлението, изключително в случай че са свързани с обмисляне на вложения. Не проявявайте припряност. Внимавайте и не бъдете нападателни към сътрудниците си, тъй като ще си спечелите неприятели даже и измежду тези, които ви поддържат. Не се надявайте бързо да изгладите недоразуменията, зародили без причина още сутринта, сред вас и интимната ви половинка,. Причината за неналичието на предпочитание за полови удоволствия се крие и във вашето държание, което би трябвало да измененията.

СКОРПИОН

Успявате най-вече в материално отношение и в случай че сте деликатни печелите добре. Оглеждайте деликатно финансовите документи, в случай че от вас зависи подписването им през идната седмица, когато ще е вероятни. Решителните ви дейности са в несъгласие с мнението на вашите близки. Ще създадете спор, които може бързо да туширате, само че може и дълго да тлее жаравата на неразбирателството. Отношенията с обичаните ви се успокояват. Пазете се да не обидите някого с недомислените си думи. Ако имате предпочитание да си доставите приятни интимни удоволствия, сексът ще ви се отрази добре.

СТРЕЛЕЦ

Отново сте във властта на страстта, която ви вреди. Ако сте заети с креативна специалност денят ви няма да е сполучлив. Ще се наложи да извършите промяна на проектите си, макар че не ви е прелестно. Ще се сблъскате с компликации, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната ви сполучлива работа, само че са показали неучтивост. Личният ви живот изисква да измененията държанието си и да се грижите повече за интимните си връзки. Не са изключени прояви на ревнивост.  Сексуалните ви връзки за следващ път са в рецесия. Причината е във вашите прищявки и постоянно неодобрение.

КОЗИРОГ

Напрегнати сте, само че триумфът е с вас. Не отхвърляйте помощ в профил и се отдайте на дилемите ви свързани с общата ви работа с вашите сътрудници. Ще получите хвалба, последвана от парично подучване. Отложете плануваното пътешестване. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, с цел да не ви пречат на работата до края на месеца. Вечерта наложително хармонизирайте фамилните си връзки. Не пропускайте да се насладите на интимните мигове. Сексът ще ви достави взаимна приятност, в случай че имате до себе си обичани хора. 

ВОДОЛЕЙ

Поставете началото на нова активност. В деловите връзки и при разискване на идно подписване на контракти се доверете на възприятието си за самозапазване. Въпреки сполучливият в материално отношение ден са вероятни финансови загуби. Безработните да си потърсят работа посредством познати или в интернет, няма да сгрешат и може да останат удовлетворени. Ще откриете своята половинка, в случай че към момента не сте я срещнали. Ще се влюбите от пръв взор. В интимните връзки очаквайте проблеми. Сексът с новите ви сътрудници е разрешен, в случай че сте се уверили в възприятията им.  

РИБИ

Не ви се занимава с нормалната работа и по тази причина ви се коства изморителна, изключително през днешния ден. Винаги сте се справяли. Ще съумеете и през днешния ден. Проблемите на работното си място разрешете в точния момент. Успехът е с вас. Поемете самодейността за промени, в случай че се постанова. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности. Очаквайте материални триумфи. Денят благоприятства основаване на семейство, определяне на хармонични фамилни връзки. Сексуалните ви връзки са хармонични, в случай че контролирате възприятията си и не сте заядливи в леглото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР