Дневен хороскоп за 09.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят не

...
Дневен хороскоп за 09.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДенят не
Коментари Харесай

Домът тегли силно представителите на една зодия за празниците

Дневен хороскоп за 09.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Денят не ви разрешава инициативи, само че можете да завършите започнатите преди време и изостанали задания, за които не се изисква доста време. Помислете си за бъдеща смяна на работата или за опциите за спомагателен бизнес. Вечерта отидете на покупки с вашите близки. Въпреки опцията за доходи търговците празнично може да претърпят загуби, в случай че не са деликатни. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, в случай че сте фамилни или имате съществени връзки. Новите завоевания няма да ви донесат мечтаното полово задоволство. 

ТЕЛЕЦ

Общувате с лекост. Не пропускайте да създадете нови другарства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задания, няма да са ви от изгода, тъй като ще се уморите и ще стартират пропуските. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради непрекъснатата ви претовареност, в случай че и през днешния ден сте били на работа. Подредете дома си. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

БЛИЗНАЦИ

Запознанства и бъдещите връзки с вашите нови познати ще се окажат потребни и ще ви донесат непредвидена бъдеща облага. Въпреки това бъдете внимателни към новите оферти и не проявявайте прекомерна самонадеяност, че на мига би трябвало да ги приемете. На работното място се справяте сами със служебните си задания. Не прехвърляйте част от тях на вашите сътрудници. В този ден е време да се замислите дали не е пристигнал миг да се отдадете на отмора и приятни занимания. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата, която им налагате в почивните дни.

РАК

Ще съумеете да се справите с компликациите, които ще зародят ненадейно. Ако сте на управителна позиция избягвайте рецензията, с цел да не ви изоставен вашите подчинени. Запазете успокоение и бъдете умерени в държанието си, с цел да не разочаровате хората от деловото си обграждане. Избягвайте запознанствата. И през днешния ден не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не пропускайте опцията за възвръщане на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

ЛЪВ

Непланирани промени, свързани с иден финансов триумф объркват проектите ви, само че жертвата си коства, а и след време ще ви благодаря, че не сте се отдалечи и сте работили с сътрудниците си. Не разчитайте на помощ в профил. Не позволявайте да ви убедят да си останете вкъщи и да ви отклонят от значимите настоятелен диалози, които е във ваша изгода да проведете в този ден. Направете нужните промени в подредбата на дома си. Поговорете с околните си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

ДЕВА

Стабилността ви ще изиграе значима роля за хармонизиране на връзките с вашите близки. Ако се постанова, поработете до вечерта върху служебните си задания. Не давайте обещания, в случай че няма да ги извършите. При нужда бъдете компромисни, тъй като по този начин ще съхраните положителния звук на работното място. Не пропускайте почивката, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичаните си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Нежеланието ви да се съобразите с желанията на вашите близки и с мнението им, ще изнервят ситуацията в дома ви. Спешни задания ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите сътрудници да ви убеждават в техния триумф. Предпазвайте се от недомислени финансови разноски и загуби. Стабилизирайте връзките с околните си. Не нарушавайте хармонията в дома си поради изтощеност и дебелоглав или поради предпочитание да спорите. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Ако сте възнамерявали пътешестване с вашите близки, по-добре го отложете, с цел да не изостанете със служебните си отговорности. В рамките на деня отхвърлете дилемите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от неточности, които може да допуснете в бързината. Намерете най-безболезнения метод, с цел да наложите мнението си в фамилията, в това число и за отсроченото пътешестване – бъдете почтени и ще ви схванат. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете и се пробвайте да помогнете. 

СТРЕЛЕЦ

Не се захващайте с нови задания. Постарайте се още през днешния ден да поправите грешките си, без да действате безогледно и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и денем и довечера нямате опция за пълноценна отмора, само че не търсете непрестанно отговорни към себе си. Сутринта сте спокойни. След обяд ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години. Не се тормозете от появяването им,  но никога не бъдете гостоприемни, тъй като не идват в дома ви с положителни планове и имат желание да поостанат до Нова година. 

КОЗИРОГ

Пригответе се за компликации, изключително на работното място. Финансовото ви състояние може да се утежни, в случай че се оставите да ви излъгват със незабавно присъединяване в капиталови планове, за които ви молят да отпуснете " малко средства “, само че в случай че може да ги върнат. Денят не разрешава да подписвате документи. Не проявявайте доверчивост, която ще ви коства съществени проблеми. Ако имате опция и не работите през днешния ден, пътувайте  и си създайте позитивни страсти с вашите близки и интимната половинка. Вечерта бъдете благи и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Обмислете следващото ново начало, обещаващо ви доходи през месеца, а в случай че деликатно започнете подготовката през днешния ден, макар че ще има закъснение, триумфа е с вас. Разсеяност ви при диалозите с вашите сътрудници може да е причина за финансови загуби.  След това мъчно ще ги възстановите и отговорните ще сте вие. Въпреки напрегнатия ден и домашен отговорности, потребността ви от отмора  не позволява да каните посетители, в случай че фамилията ви желае да не поддържате връзка с външни хора. По-добре се отдайте диалози с вашите близки, на интимни мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

РИБИ

Налага се да проведете настоятелен диалози, които ще ви проправят пътя към триумфа, макар че няма да от най-леките и може да ви изнервят. Запазете успокоение. Вашето усърдието ще подтикне сътрудниците ви да ви поддържат. Не отхвърляйте помощта им. Бъдете правилни към тях и също им помогнете, в случай че ви помолят. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, ресторант или празненство, тъй като може да срещнат своята половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР