Дневен хороскоп за 09.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе е

...
Дневен хороскоп за 09.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе е
Коментари Харесай

Съмнения обземат представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за 09.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не е изключена опцията да поставите началото на сполучлива активност, обвързана с нови настоятелен сътрудници. До обед завършете към този момент започнатите задания и направете крачката към началото на преди малко създадените хрумвания. Успехът е с вас, в случай че подхождате рационално и отговорно към отговорностите си. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност ще са причина да сте неразбрани от близки си родственици. Сексуалните ви връзки не ви задоволяват, само че виновността е във вашето държание и неспособност да кажете какво тъкмо очаквате от сътрудниците си. 

ТЕЛЕЦ

Настъпил е мигът, в който можете с лекост да получите финансова поддръжка от деловите си сътрудници. Работещите в областта на частния бизнес са задължени да проведат деловите си диалози. Инвестициите би трябвало да са в умерени граници. Не надхвърляйте опциите си, с цел да не търпите неуспех. Конфликти в фамилията ще съсипят настроението ви вечерта, в случай че не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за казуса. Очаква ви сантиментално запознанство. Не бързайте да се впускате в полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задания. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, с цел да не съсипете връзките с сътрудниците си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви употребяват. Не си разваляйте настроението поради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са свързани с вас. Вечерта се усамотете. Не позволявайте страстта да ви подтикне да се карате с околните си без причина. Няма за какво да вините брачния си сътрудник за неналичието на секс, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

РАК

Бъдете инициативни, само че с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който освен ви вреди, само че ви печели и врагове. Знаете това, не е загадка, само че смяната е като че ли сложна. Пътувайте, в случай че прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка проектите ви и да изостанете със дилемите си. Не рискувайте с недомислени инициативи. Избегнете грешките. Не е изключено през днешния ден да срещнете по ваше мнение подобаващия сътрудник. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със половите удоволствия. 

ЛЪВ

Посветете деня на към този момент стартирани задания, които би трябвало да завършите през днешния ден, положителното заплащане си заслужава напъните.  Неприятни вести, свързани с следващите опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със свадлив звук и не доказвайте правотата си, тъй като истината за лъжовната информация по ваш адрес напълно скоро ще излезе нескрито. Не позволявайте на страстта да ви попречи. Не създавайте проблеми в фамилията си. Изневярата на колегата си тълкувайте като протест против вашето държание и поради липса на чести полови контакти. 

ДЕВА

Очаква ви спокоен ден, макар компликациите, с които за следващ път ще се справите без изпитание. Разчитайте на рутината и насъбрания опит. Избягвайте недомислените инициативи. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача, макар че желаете да имате повече време за отмора. Разпределите силите си по този начин, че да не се уморявате. По-добре е да не действате преждевременно. Запазете успокоение при общуването с вашите родственици, които се пробват да ви дадат доброжелателни препоръки. Не спорете с тях, тъй като ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви схващат. Не сте съгласни да измененията навиците си в леглото и ще се лишите от половите удоволствия. 

ВЕЗНИ

Предизвиквате упорството на сътрудниците ви, които отхвърлят да ви поддържат, тъй като не приемате мнението им. Не споделяйте новите си хрумвания, свързани с професионалните ви желания. Ако развивате проспериращ бизнес сигурно ще се откри кой от обкръжението ви да ви навреди, като се възползва от получената информация. Заетостта ви ще изнерви околните ви и ще ви сътвори неприятности, в случай че не сте се справили със фамилните си отговорности преди да седнете на фамилна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Проявете непримиримост във всичко, което вършиме. Запознанство, без значение дали делово или персонално е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте ослепително със отговорностите си. Не се тормозете от компликациите. Подгответе пътешестване, обвързвано с провеждането на делова среща, която ще провокира промени в живота ви. Бъдете сериозни към минусите си. Не ви поучавам вечерта да прекалявате с условията към колегата си. Бъдете деликатни и грижовни, с цел да не се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте оферти за служебни задания, които ви носят доходи. Поставете съответни задания на сътрудниците си или на вашите подчинени, с цел да не ви основават проблеми. Пътувайте единствено при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за присъединяване във финансово съдружничество. Имате чувството, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в подозрението и че още веднъж изневерявате. Ако сте позволили грешката да флиртувате пред очите на колегата или на съседите си ще се разминете със половите удоволствия. 

КОЗИРОГ

Вместо да се оплаквате стабилизирайте позициите си на работното място. Откажете се от прибързаните начинанията, само че бъдете дейни. Проблеми, които настойчиво отказвахте да разрешите ви изнервят изцяло справедливо, тъй като сте провокирали протичащото се с вашите дейности. Виновници търсите някъде отвън вас, само че в действителност сте самите вие. Звездите ви предизвестяват за проблеми в персоналните връзки поради нежеланието ви за взаимни отстъпки. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, в случай че не сте съхранили положителния звук в връзките си. 

ВОДОЛЕЙ

Преценявайте с разсъдъка си вашите дейности на работното място. Не се опитвайте да налагате мнението си, в случай че желаете професионалният триумф да не ви изостави. Избягвайте недомислените инициативи. Няма да ви отминат служебни проблеми, подбудени от импулсивните ви дейности. Не рискувайте. Не закъснявайте доста, с цел да не изнервите околните си, изключително в случай че сте дали обещание вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че не са свързани с невярност, която по никакъв начин няма да се хареса и на обичания ви. 

РИБИ

Сутринта се справяте добре със служебните си задания, макар че по никакъв начин не ви се работи, поради терзания, подбудени от празниците в края на месеца. Деловите диалози са изключително сполучливи за ваша изненада. Предложенията за вложения проверявайте деликатно, с цел да не вложите парите си на вятъра. Не пътувайте. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всеки път. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето държание зависи дали ще дистанцирате интимния си сътрудник или ще се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР