Дневен хороскоп за 07.08.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВсички

...
Дневен хороскоп за 07.08.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВсички
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 7 август

Дневен хороскоп за 07.08.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Всички ваши срещи са свързани с неприятности, поради липса на схващане от страна на сътрудниците ви в този ден и поради опитите да ви потвърдят, че вашите хрумвания са без значение. Проявете самообладание и бъдете сдържани.    Запазите ли положителното си въодушевление, триумфът е с вас. На работното място стабилизирайте постигнатото. Вечерта откажете посещение при приятелки, в случай че живеят в чужд квартал и са ви поканили на женско празненство. Останете си вкъщи с обичаните си хора. Пригответе вечеря и по-късно се отдайте на полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Колегите ви демонстрират злоба поради професионалните ви триумфи и преднамерено се пробват да ви скапват настроението от сутринта, само че вие не се впечатлявайте. Гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете проектите си за започване осъществяването на новите ви планове и настоятелен хрумвания, които са се оказали забавни и за вашите сътрудници. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си отговорности. Избягвайте запознанствата. Ако сте фамилни, благи дами, не изневерявайте. Разкрият ли краткотрайното ви клатушкане настрана от брачното ложе, забравете за половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете деликатни на работното място и се заемете с по-леки задания, които ще приключите бързо. Още ви е рано да се настроите за дейна работа. Не проявявайте наивност към непознати хора. Възможни са непредвидени обрати във ваша щета. Овладейте се и не предприемайте рисковани дейности. Вечерта ще ви изненадат с сантиментална конюнктура и приятни диалози, а също по този начин и с подготвена вечеря, макар че не е типично за колегата ви да се занимава с готвене. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да се освободите от неприятното си въодушевление.

РАК

В този ден сте много разпилени и сте подготвени да се отдадете на безучастие, което може да е вярно решение в случай че по този начин сте решили. Пропускането на значими срещи се отразява и на бъдещите ви проекти. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Планирайте дилемите си до края на тази за идната седмица. Работете умерено, заредени с убеденост в силите и опциите си. Вечерта си дайте заслужена отмора в компанията на обичания. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения.

ЛЪВ

Стабилизирайте връзките си с вашите близки и сътрудници, макар че се инатите. На работното място сте разсеяни и изнервени, поради припряност, последвана от неточности. Агресията може да стане причина за спорове. Отложете деловите срещи и диалози и не разчитайте на шанса си, изключително при работа с пари. Вечерта бъдете великодушни, скъпи дами. Не се тормозете да покажете възприятията, които изпитвате към околните си и колегата си. Само в случай че сте откровени имате опция да изживеете незабравими сантиментални мигове.

ДЕВА

Не се срещайте с непознати хора, които желаят да се промъкнат в живота ви, до тайните и до проектите си. Всяка експанзия към вашите сътрудници е във ваша щета. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на интензивността ви. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да се справите. Вечерта не надавайте ухо на клюките, популяризирани от съседите ви, която целят да обиден женското ви его и да ви наранят. Със сигурност желаят да ви настроят против интимната ви половинка и да съсипят половият ви живот.

ВЕЗНИ

В комфортно за вас време, огледайте парцел, който ви е харесал и преценете дали да го купите, само че не незабавно. На работното място се справяте чудесно. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи изгоди. Прочетете още един път договорите, които сте подготвили за автограф. Коригирайте държанието си по отношение на вашите околните, скъпи дами. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на шанса си, в случай че търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за усеща.

СКОРПИОН

Днес сте удовлетворени от получените похвали, само че рискувате да си спечелите врагове, които ще стартират да ви вредят поради неспособност да одобряват уменията ви. Не е изключено да се появят благоприятни условия за сполучливи инициативи, изискващи бърза финансова поддръжка. Обсъдете при нужда методите за кредитиране. В персоналния живот не са изключени проблеми поради неналичието на естетика в връзките ви. Депресирани сте от неспособност да постигнете естетика в половия си живот, само че повода сигурно не е във вас, а по-скоро е във вашия сътрудник.

СТРЕЛЕЦ

Заемете се от сутринта с вашите ежедневни служебни отговорности, даже и да се чувствате изморени, с цел да не се окажете в новата седмица подвластни от вашите сътрудници. На всяка цена се пробвайте да измененията мнението на сътрудниците си. Намерете нови благоприятни условия за изява, в случай че към този момент нямате късмет да се развивате. Обмислете проектите си. За страдание няма да постигнете триумф в деловите диалози. Постарайте се да не създавате напрежение в фамилията поради протичащото се и проблемите на вашето работно място. Сексуалните ви връзки са нехармонични, по тази причина и през днешния ден не се надявайте на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Изнервят ви несъгласия, подбудени от запознанства, които са ви наложени принудително, само че не сте ги припознали като значими за вас и доброжелателни хора. Въпреки тях ви чака спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умеенето си да променяте навреме тактиката в държанието си според от основаната обстановка. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот, които вашите интимни сътрудници с нищо не са заслужили. Не сте удовлетворени от половите си връзки, само че виновността очевидно е и във вашето държание и опити да търсите страсти отвън фамилията.

ВОДОЛЕЙ

Обзети сте от предпочитание макар компликациите да започнете нова активност, само че е добре да не прибързвате. Не избързвайте, обмислете я добре, с цел да избегнете бъдещи усложнения. Начинанията няма да ви донесат триумф. Отложете деловите срещи и диалози, изключително непланираните. Не разчитайте на шанса си. Не допускайте професионалните ви желания да вредят на персоналния ви живот, даже и в случай че градите кариера, тъй като от вас, дамите, зависи неговата непоклатимост. Сексуалните ви връзки са поохладнели. Вземете ограничения, с цел да не страдате.

РИБИ

Денят ви дава обещание промени и спокойни диалози. Ще постигнете задачите си в персонален проект, само че дилемите ви ще изостанат, в случай че имате желание да обявите годежа си или дата за подписване на брак. Пазете се от разискване и приемане на оферти, свързани с нова активност, в случай че в никакъв случай не сте се занимавали с това. Не пътувайте! Не давайте обещания за заеми на непознати хора или родственици единствено, с цел да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте препирня в фамилията си. Отдалечили сте с ината си брачния си сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР