Дневен хороскоп за 03.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПреди обед

...
Дневен хороскоп за 03.09.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПреди обед
Коментари Харесай

Денят е неблагоприятен за повечето зодии

 Дневен хороскоп за 03.09.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Преди обед не избързвайте с рецензията към сътрудниците си, нито с готовност да блеснете със качествата, които те правят оценка и без да им ги натрапвате. Създавате причина за служебни спорове  заради невъзможността да реагирате умерено на думите на вашите сътрудници, свързани с опит да ви опонират. Поставете деликатно началото на нови занимания. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на отмора и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената премия към колегата си поради вашето неявяване, а и сте длъжни да сте благи с обичания. 

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте на който и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, тъй като качеството няма да е положително и ще се изложите пред вашите сътрудници, сътрудници и началници. Ще ви притеснят проблеми с сътрудниците и деловите сътрудници. Не са изключени разочарования. Деловите диалози са сполучливи, в случай че са извършени в неофициална конюнктура. Избягвайте запознанствата, скъпи дами. Не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не се надявайте на полови наслаждения, тъй като сте изтощени и ще заспите щом подушите възглавницата, в случай че не сте се отдали на наслаждение денем. 

БЛИЗНАЦИ

Ваши настоятелен сътрудници ще споделят с вас концепциите си за разширение на фирмената ви активност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да насрочите рекламната акция. Прекалената интензивност на работното място ви вреди. Стремежът към триумф и желанието ви да разрешите бързо всичките си задания води до неточности. Не избързвайте в нищо. Направете нужните промени в подредбата на дома си, с цел да зарадвате брачна половинка си. Поприказвайте с околните и с децата си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

РАК

Преценете дали да предприемете делово пътешестване зад граница, или да се заемете със служебните си задания. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша изгода. Общуване с сътрудниците ви е хармонично и без особени разтърсвания. Не избързвайте в дейностите си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия триумф, само че и с прелестно възприятие. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичания си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия. 

ЛЪВ

За да успявате и да сте удовлетворени от себе си не надценявайте опциите си в този ден. Избегнете рискованите покупко-продажби, тъй като загубите са вероятни и непредвидени. Във ваша изгода е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в работата си. Помислете дали не грешите, че отказвате спомагателна работа. Стабилизирайте връзките с околните си, благи дами. Ако сте фамилни и имате деца, проявете ловкост, с цел да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и успокоение, в случай че не ги критикувате даже и да са палували в учебно заведение. Вечерта се постарайте да заслужите с хубава вечеря интимните мигове и полови удоволствия. 

ДЕВА

Не са изключени проблеми с сътрудниците ви, в случай че сте на работното си място, тъй като спорите без причина и сами създавате напрежение. Ако сте внимателни и избягвате разправиите триумфът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, единствено тъй като са ви приятни. Не пропускайте опцията за диалог с началниците си. Намерете най-безболезнения метод, с цел да наложите мнението си в фамилията, даже и в случай че сте по женски гъвкави. Брачният ви сътрудник има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете и се пробвайте да помогнете. 

 

ВЕЗНИ

Днес ви следва да изживеете позитивни промени в материално отношение, а приходите идват в точния момент за си организирате почивката и по празниците. Не позволявайте да ви прекъсват до момента в който работите, с цел да отхвърлите отговорностите си по-бързо. Деловите диалози са сполучливи. Пътувайте, в случай че ви дават такава опция. Следобед ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години. Предпазвайте се от разправии с брачния си сътрудник. Заради това ненадейно посещение и неприятни диалози може да се лишите от половите удоволствия. 

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате страст. Не започвайте нови задания. Работата няма да ви донесе предстоящите резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, тъй като са краткотрайни, а и с кахъри и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и диалози са несполучливи и е по-добре да ги отложите. След работа си създайте позитивни страсти с вашите близки и с вашия сватбен сътрудник, в случай че сте фамилни или пък с обичания, в случай че сте го срещнали, скъпи дами. Вечерта бъдете благи и нежни и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Без съмнение и без скрупули на съвестта подгответе нужните служебни промени в този ден, даже и в случай че се постанова да уволнявате. Резултатите от постигнатите материални триумфи очаквайте след известно време. Случайните настоятелен запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от изгода. В положение сте да получите самопризнание. Вечерта не канете посетители, в случай че фамилията ви желае да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора, даже и в случай че това са вашите най-хубави приятелки. Ще надуят главата на колегата ви и ще го изнервят. По-добре се отдайте интимни мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

На работното място сте спокойни, само че прекомерната самонадеяност и възприятието ви за безпогрешност ви вредят. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да не допускате неточности. Във ваша изгода е начинанията ви да са обвързани с потребни настоятелен запознанства, само че ги осъществете с проницателност и нерешителност. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си сътрудник. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, тъй като може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безвредни и след наложителна персонална хигиена. 

ВОДОЛЕЙ

Аспектите на планетите още веднъж не благоприятстват дейна работа в този ден, само че не пречат да обмислите начинанията. Не са изключени разправии на работното място поради неприятни настоятелен срещи и диалози от предходните дни, които през днешния ден обсъждате и сътрудниците ви кипят от гневен яд. Справяте се добре със дилемите си. Не прекалявайте с рецензията. Късметът не е с вас. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, скъпи дами. Без значение е дали сте фамилни, разведени или необвързани. Новото завладяване няма да ви донесат мечтаното полово задоволство и приятни мигове за диалози и естетика. 

РИБИ

Напрегнати сте поради компликации, които не сте очаквали. Работете без припряност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на близките, изключително на вашите сътрудници и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате разногласията и споровете и не обръщайте внимание на сериозните забележки по ваш адрес, които са нарочни, с цел да ви ядосат. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради вашата непрекъсната служебна претовареност. Ако сте бизнесдами, не подценявайте обичания и децата си. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР