Днешнят ден ще е донесе финансово благополучие на една от

...
Днешнят ден ще е донесе финансово благополучие на една от
Коментари Харесай

Лъв: Станете за малко безгрижно дете

Днешнят ден ще е донесе финансово благоденствие на една от зодиите, друга ще преоткрие любовта, а трета ще получи покачване в службата.

Ето какво вещаят зведите за през днешния ден:

Овен

На работата може да се случи нещо неизмеримо - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много тъпо, че В този миг сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са прекомерно надалеч от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този мотив няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, в сравнение с работата. Постарайте се да превключите и да покажете огромна работливост при осъществяване на поставените задания.

Телец

Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по-увлекателно занятие и подходяш сътрудник.
 

Близнаци

Това е комплициран ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекомерно комплицирани. Ще имате опция да демонстрирате забележителен организаторски гений, измисляйки невероятни развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фикция и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте доста привлекателни за представителите на противоположния пол - толкоз ярка персона просто не може да остане незабелязана. Вероятно е сантиментално въодушевление, което скоро ще бъде забравено.
 

Рак

Имате родственици в чужбина? Това може да значи, че през днешния ден ще получите уведомление отдалече и това, което ще съдържа, може хем да Ви зарадва, хем да Ви учуди и дори озадачи. Преди всимането на решение звездите Ви поучават, да претеглите всички „ за ” и „ срещу ”, с цел да не се окажете по-късно простак. Уверени ли сте, че в чужбина ще Ви оказват помощ?
 

Лъв

Станете за малко нехайно дете! В края на крайщата, да бъдете от самото начало възрастен, това е много скучно! Ако сте госпожица, направете си 2 опашчици, а в случай че сте млад чове - вземе в ръка балонче и дружно вървете дружно да търсите почтени детски удоволствия и наслади: полюлейте се на някоя люлка, хапнете сладолед, или пък нещо друго сходно... Но да се целувате като възрастни, никой няма да Ви забрани!
 

Дева

Вашите лични пресмятания и желанията на съидейниците или роднините през днешния ден може да се окажат несъстоятелни, впредвид откриване на нови условия, или непредвидени поврати на ориста. През това време не би трябвало да си търсите нови другари, тъй като е прекомерно евентуално те да се окажат ненадеждни и мъчно предсказуеми. Освен това не би трябвало да се захващате и с промени в дома си, или в фамилията. Дори животът Ви да е неустроен и да има още какво да се желае, изчакайте с реализацията на истинските си замисли.
 

Везни

През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава.
 

Скорпион

Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете, че не постоянно по-голямото и по-скъпото, е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година.
 

Стрелец

През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.
 

Козирог

Още от сутринта ще започнете да виждате признаци за това, че действате вярно. Източникът на необикновено въздействие в живота Ви Ви подтиква в изумително положително направление, въпреки че и не се старае да го скрие. Като предписание преструването е напълно неефикасно и по тази причина е добре да сте признателни на хората, които извънредно доста Ви почитат, тъй като сте почтени и праволинейни. Внесете бистрота в живота си. Предприемайте съществени крачки вместо тихите, за които сте се надявали, да останат незабелязани. Вдигайте звук!
 

Водолей

Днес за вас ще е доста значимо мнението на Вашия обичан човек по отношение на това, какво и по какъв начин вършите. Даже и мнението му да се окаже неправилно, звездите Ви поучават въпреки всичко да се вслушате в него. Дори и в случай че единствено Ви накара да се замислите и още веднъж да прецените нещата...
 

Риби

Някъде в промеждутъка сред обеда и вечерта, ще вземете окончателното решение, да разкривате ли някаква загадка, или да я пазите и по-нататък от всички. Използвайте своята вътрешен глас. За да вземете това решение, помислете си какви биха могли да бъдат следствията за тези, за които тя се отнася. Не се поддавайте на възприятието за виновност, в случай че решите да разкриете тайната. Понякога да се внесе изясненост е най-хубавата тактичност за всички, въвлеченив в нещата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР