Днешното поколение има проблем с комуникативните умения. Децата четат кратки

...
Днешното поколение има проблем с комуникативните умения. Децата четат кратки
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Трябва да променим учебната система

" Днешното потомство има проблем с отзивчивите умения. Децата четат къси текстове, най-вече от екрани. Четат по друг метод. Имаме проблем с обосноваване на учениците за четене. ", изясни в студиото на " Здравей, България " по Нова тв просветителният министър Красимир Вълчев. 

" Под игото " съдържа красиви думи, които е добре децата да научат. Учениците би трябвало да заучават нови думи - по литератури или по естествени дисциплини. Убеден съм, че има по-добри разновидности да четат българска литература от интервала на " Под игото ", без да се постановат корекции в текстовете. 

От години системата е направена по този начин, че образователният материал просто да се преподаде. Но би трябвало към този момент да променим системата.  

Деница Сачева е човек с мнение, с отношение по доста въпроси, тя има качества да се оправи на новата позиция ", разяснява още министърът. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР