Днешното COVID време е най-трудно за мен. В последните години

...
Днешното COVID време е най-трудно за мен. В последните години
Коментари Харесай

Актьорът Вальо Танев: Трудно ми е в днешното COVID време

" Днешното Коронавирус време е най-трудно за мен. В последните години изгубих брат си, майка си, в този момент и татко си. Останах финален ", показа малко откакто навърши 63 години артистът Валентин Танев, разбра HotArena.

Времето за него в действителност е разделно, въпреки да е имал и други сходни сложни прекарвания в живота си. " Имал съм моменти, когато работех по 48 часа, не виждах децата си, нямах софийско жителство, желаеха да ни изхвърлят. Почти не съм играл с децата си, нямах време да ги видя по какъв начин израстват, в този момент наваксвам посредством внуците ", споделя още той. Съвсем покрай пенсия, той почнал да се интересува по какъв начин оцеляват възрастните хора по света, с цел да не страда от самотност, ограничения, изолираност.

" Оказа се, че играят тенис на маса, тъй като тази игра раздвижва мозъчните кафези. Баща ми и майка ми бяха в дом за остарели хора, тъй като бяха с деменция и не можех да се грижа за тях у дома. Подарих на дома една уредба, да им пускат национална музика, само че за жалост нито един път не им я пуснаха ", тъжно споделя той, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР