Днешният състезателен ден в Аделаида ни направи свидетели на нов

...
Днешният състезателен ден в Аделаида ни направи свидетели на нов
Коментари Харесай

В разгара на битката: Медведев се подигра на контузията на Джокович

Днешният спортен ден в Аделаида ни направи очевидци на нов епизод от съперничеството сред Новак Джокович и Даниил Медведев, което през последните години се трансформира в едно от най-вълнуващите. До този миг двамата бяха изиграли общо 12 конфликта, като в 8 от тях успеха бе на страната на сърбина. Днес 21-кратният първенец от Шлема усили преднината си в директните им дуели, надделявайки в поредни елементи с 6:3 6:4 и класирайки се за 131-вия край в кариерата си.

Въпреки резултата конфликтът не мина безоблачно за балканеца, който в първия сет при 5:2 в своя изгода почувства дискомфорт в региона на бедрото, заради което бе извикан доктор на корта. Впоследствие сърбинът се възползва и от правото си на медицински таймаут, по време на който напусна корта, придружаван от лекаря. След подновяването на играта в представянето му не настъпи смяна и той съумя да завоюва откриващия сет, след което да поведе и с пробив в идващия.

Тези условия, наподобява, са предиздвикали Медведев да се съмнява в контузията на своя противник, имайки поради, че бе видян да се подиграва на травмата на сърбина във втората част. Когато руснакът изоставаше с 3:5 и бе единствено на гейм от загубата, камерите го уловиха по какъв начин иронизира сърбина, имитирайки го и гледайки към своя щаб с лека усмивка, което би могло да ни наведе на мисълта, че международният №8 не е повярвал, че именитият му съперник е страдал от травма. 

По време на последвалото си изявление на корта Ноле успокои своите почитатели, че не става въпрос за нещо съществено, така като  противоположен случай нямаше да може да довърши срещата.

The moment when Medvedev apparently mocked Djokovic and his injury
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР