Днешният ни диалог беше добър (бел.ред. Между превозвачите и управляващите),

...
Днешният ни диалог беше добър (бел.ред. Между превозвачите и управляващите),
Коментари Харесай

Настимир Ананиев след срещата с превозвачите: Днешният ни диалог беше добър, нищо общо с това, което чуваме от дни


Днешният ни разговор беше добър (бел.ред. Между превозвачите и управляващите), нищо общо с това, което чуваме няколко дни. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ ръководителят на районната комисия в Народното събрание Настимир Ананиев.

„ Идвам от договарянията с превозвачите, доста диалогичен звук. Всички са се дръпнали леко обратно – и от Министерски съвет, и от превозвачите. Петков моделираше целия диалог. Уговорени са няколко работни групи. Един разговор, който няма нищо общо с това, което чуваме няколко дни. Участниците бяха същите “, добави той.

Ананиев уточни още, че е явно, че в транспортния отрасъл има компании, които са свързани с някогашните ръководещи от ГЕРБ. „ Собственикът на една от най-големите автобусни компании беше депутат от ГЕРБ “, уточни той.

Според него, държавното управление е посочило, че може да приказва с всеки. Ананиев добави, че през днешния ден публично би трябвало да бъде разгласен палетът в размер на 2 милиарда лв., които би трябвало да стигнат до оптимален брой жители: пенсионери, родителите с деца, да вземем за пример.

Ананиев означи, че разчитат на Европейската прокуратура при уличаването в корупция на някогашната власт.

„ Съвсем скоро влиза и законът за КПКОНПИ. Ще имаме организация, която ще проверява корупцията. Тогава ще можем да търсим отговорност. За страдание, сега единствено Министерство на вътрешните работи се пробва да прави работата си, която му е дадена по закон “, уточни шефът на районната комисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР