Днешният напрегнат аспект между Луната и Меркурий ще влияе като

...
Днешният напрегнат аспект между Луната и Меркурий ще влияе като
Коментари Харесай

В този ден в нас се пробуждат скрити сили

Днешният под напрежение аспект сред Луната и Меркурий ще въздейства като се леят прекомерно доста празни приказки, а в подобен миг постоянно се споделя повече в сравнение с би трябвало, по тази причина апелът е към въздържаност и сдържаност. Логиката остава на назад във времето.

Луната е в съпротива към Нептун – води до мечтателност, заплеснатост, унесеност. В такова положение елементарно може да се окажете под нечие въздействие, по тази причина избягвайте напористите хора. Ако изпитвате душевна незадоволеност, то тя ще ви докара до паника, безпокойствие, горест. При подобен случай се съберете в приятната компания на близки другари и няма да ви е толкоз самотно, направете нещо, което ви е прелестно. Полезно е да се занимавате с музика или да я слушате. Това оказва целебно влияние, снема психическото напрежение.

Луната е в символ Дева. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи, изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Развитие на търговията на дребно. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система, стомаха и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

24 лунен ден стартира от 00:43ч и продължава целия ден е не по-малко деен, в сравнение с предните дни, само че не толкоз нападателен, а към този момент по-мек. Символизира пробуждането на силите на природата. Денят е цялостен с наслада и придвижване. За някои е дори празничен. Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, странствуване почнало в 24- я ден непроменяемо ще донесе шанс и триумф.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Можем да заложим пиедестал за нови огромни каузи или да дадем второ дихание на започнатите към този момент.

Денят се смята за физиологически тежък. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, да се стига до физическа отмалялост, корист с алкохол. Храната би трябвало да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино. Възможно е обостряне на алергии или съдови болести, както и за камъни в бъбреците.

Прекрасен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, да не насочат искания един към различен, а да се изслушат взаимно – единият да изясни линията на своето държание, а другият да се постарае да го разбере.

Днес освен може, само че и е нужно да се занимавате с обич. Секса се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи чудесно като профилактично средство против доста болести.

Сънищата, които се сънуват в този момент, указват за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.

Аромат на деня е калуна. Привлича към човек благодатта на Мирозданието. Събира следствията на мощния стрес, усмирява гнева, носи утешение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР