Днешният и утрешният ден са изключително важни да се покаже,

...
Днешният и утрешният ден са изключително важни да се покаже,
Коментари Харесай

Иван Иванов: Днес и утре са изключително важни да се покаже, че парламентаризмът у нас съществува

Днешният и утрешният ден са извънредно значими да се покаже, че парламентаризмът в България съществува и народните представители имат своята визия за бъдещето на страната, надлежно - отговорността в една извънредно тежка обстановка, съобщи от парламентарната естрада министърът на земеделието Иван Иванов по време на дебатите по импортирания от ГЕРБ-СДС избор на съмнение. Той е " за неуспеха на държавното управление във финансово-икономическата политика ".

Имайте поради какво е заложено на карта, какви са следствията, в случай че вотът успее, или в случай че не успее, моли към пленарната зала Иванов. Защото, съгласно него, от преценката на депутатите значително зависи престижът на Народното събрание - дали той ще бъде тотално накърнен, или ще се даде глътка въздух.

Иванов уточни, че в случай че болшинството на следващия ден гласоподава " за " вота и държавното управление бъде свалено, тези, които са го подкрепили, ще носят на плещите си тежестта, че хвърлят страната в нова серпантина от избори и безпорядък, което пък ще докара до неразбираеми резултати и нестабилно бъдеще. Ако някой се заблуждава, че в идващ парламент ще има болшинство, с което да ръководи, се обърква, разяснява министърът. Той предизвести, че да бъдат лишени българските жители от сигурност за бъдещето, е тотално безконтролно, изключително на фона на продължаващата война в Украйна, следствията от която са незнайни.

Днес усетих странна симбиоза сред претекстовете на вносителите от ГЕРБ и прочита на Движение за права и свободи, също и на " ИТН ", означи Иванов. Затова, съгласно него, е неясно тези обединения да отхвърлят, че има съгласие посред им.

На всички е ясно, че предварителни избори ще блокират работата на изпълнителната и законодателната власт в миг, когато би трябвало да се вземат значими законодателни решения, означи министърът на земеделието. В същото време, тези, които са срещу вота, ще подсигуряват стабилността в страната и всички дружно, в границите на този парламент, може да имаме шанса да работим за бъдещето на народа, на децата ни, съобщи Иван Иванов.

Министерството на земеделието, по думите му, за шест месеца е направило много; средствата, които ще получат тази година земеделците, са невиждано доста и те се разпределят транспарантно.

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР