Днешният ден ще се подрежда доста успешно. Радост чака зодиите

...
Днешният ден ще се подрежда доста успешно. Радост чака зодиите
Коментари Харесай

Днешният ден ще се подрежда доста успешно

Днешният ден ще се подрежда много сполучливо. Радост чака зодиите в края на работната седмица.
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай – поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.
Телец
Сега имате много работа, само че си има и аргументи за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задания, а Вие ще им се отдавате без излишък освен тъй като с нещо Ви притеглят, а и тъй като имат доста огромно значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.
Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.
Рак
Настойчивостта е изкуство, което се овладява извънредно мъчно, само че Вие сте много напред по пътя за реализиране на майсторството! Още с визията на първия резултат, сте разкрили мощен тласък. Споделете получените познания с човек, който сега изпитва съществени компликации. На него не му доближава самообладание, с цел да преодолее този комплициран откъслек от виталния си път, и доста се нуждае от утвърждение. Поговорете с него, изхождайки от личния си опит, само че бъдете внимателни и се въздържайте от нравоучения. Поощрете го в по-нататъшните настойчиви опити – нали всяка крачка го приближава до постигане на задачата.
Лъв
Не би трябвало в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предходните. Освен че Вашият настоящ човек не е (а и не може да бъде) тъкмо копие на предходния, и Вие много сте се трансформирали. Новото би трябвало кардинално да се гради по новому. Особено при вас. И изключително в този ден…
Дева
В продължение на доста години сте развивали у себе си неповторим гений: придобили сте дарба да решавате всички въпроси в своя изгода. Днес, с помощта на това умеене ще Ви извърнат внимание хора, на които постоянно сте желали да вършиме усещане – в професионален или сантиментален смисъл. Дайте си тип че не знаете че Ви следят, и продължавайте да действате в собствен дух. Наблюдателите Ви сами ще се извърнат към Вас, когато настъпи нужния миг и когато имате повече свободно време.
Везни
За Вас днешният ден ще се подрежда много сполучливо. Наистина, ще се наложи да влезете в спор с недоброжелатели, само че очевидната и безспорна победа няма да Ви кара да чакате. Ще се появи опция да укрепите финансовите си позиции, а интуицията ще Ви помогне да сключите доста преференциални покупко-продажби. Днес повече от нормалното се нуждаете от утвърждение и поддръжка, само че за жалост околните Ви не са в положение да удовлетворят тази Ваша нужда. За сметка на това пък малко познатите, инцидентни хора, ще кажат точно това, което желаете да чуете, и то тъкмо сега, когато е изключително нужно.
Скорпион
Днес няма никаква потребност да се намесвате в живота на хората, които Ви заобикалят, въпреки че доста ще Ви се желае да го извършите. У Вас кипи мощно предпочитание да вземете присъединяване във всичко, което става, а това открива пред Вас голям брой нови удивителни благоприятни условия. Може би имате проблем единствено със смелостта? Защо се страхувате, че никой няма да изиска да Ви вземе в своя тим? Напротив, всички биха желали да вземете по-активно присъединяване в това, което става. Оставете своя диря в заобикалящия Ви свят!
Стрелец
Недейте да нервничите, не крещете, не чупете чинии, не тръшкайте врата и не изпадайте в обезсърчение! Това постоянно ще можете да извършите сполучливо. Проблемът е изцяло решим. Само би трябвало да поискате, да го разрешите!
Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.
Водолей
Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.
Риби
Очаква Ви нещо ново. Нов план? Ново жилище? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Стара кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да продава спрей с миризма на нова кола? Каквото и да е, може да се окаже много вълнуващо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР