Днешният ден ще ни предложи битките от 1/2-финалната фаза от

...
Днешният ден ще ни предложи битките от 1/2-финалната фаза от
Коментари Харесай

Тенис празник с топ 4 в света: Алкарас - Джокович и Медведев - Синер в Торино

Днешният ден ще ни предложи борбите от 1/2-финалната фаза от ATP финалите в Торино, а те се чака да бъдат повече от зрелищни, тъй като до тази фаза доближиха всички тенисисти от топ 4 на международната класация. 

Програмата ще бъде открита с мач сред локалния любим Яник Синер и Даниил Медведев. Досега италианецът е без загуба в шампионата и надделя самия Новак Джокович, а също така ще се употребява за следващ път със страхотната поддръжка на 13-те хиляди фенове в зала " Pala Alpitour ".

Медведев пък може да разчита на това, че към този момент е печелил купата в надпреварата, до момента в който Синер прави своя дебют, като също така някогашният номер едно има преимущество от 6:2 в директните си дуели с 21-годишния тенисист. Любопитното обаче е, че двете победи на международния номер четири са реализирани през последните два месеца и букмейкърите неслучайно го дефинират за лек любимец в идната среща.

Безспорно обаче огромното шоу се чака във вечерната сесия, където ни чака да станем очевидци на борба сред двамата най-хубави тенисисти в света, а точно Новак Джокович и Карлос Алкарас.

ATP финалите са единственото съревнование, което разрешава възможна среща на 1/2-финалите сред международните номер едно и две, тъй че несъмнено се задава един бляскъв свършек на тенис сезона и с неспокойствие чакаме следващата епика в съперничеството сред Джокера и първенеца от Уимбълдън, които до момента са си замени по две победи.

Програмата за 1/2-финалите на ATP финалите в Торино (събота)

1. Орасо Себайос / Марсел Гранойерс - Рохан Бопана / Матю Ебдън (не преди 13:00 часа)

2. Яник Синер - Даниил Медведев (не преди 15:30 часа)

3. Едуар Роже-Васлен / Сантиаго Гонзалес - Раджийв Рам / Джо Солсбъри (не преди 19:30 часа)

4. Новак Джокович - Карлос Алкарас

 

 

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР