Днешният ден ще донесе успехи в службата на една зодия,

...
Днешният ден ще донесе успехи в службата на една зодия,
Коментари Харесай

Овен: Приливът на вътрешна енергия е възхитително усещане, но се постарайте да се сдържате

Днешният ден ще донесе триумфи в службата на една зодия, друга ще завоюва от хазарт, а трета ще замине на сантиментално странствуване.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Днешното утро дава обещание да бъде много наситено със събития и задължения, и дори няма и да поискате да помислите за това, което ще бъде на следващия ден. Приливът на вътрешна сила в действителност е възхитително чувство, само че се постарайте да се сдържате и да не отидете прекомерно надалеч. Тази сила скоро ще се изтощи, тъй че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички ресурси от сила, с цел да се справите с някаква комплицирана обстановка.

Телец

Днес Вашия обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, макат и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
 

Близнаци

На доста от Вашите стремежи не е съдено да се осъществен, само че великодушната отплата на звездите ще бъдат забележимите промени към по-добро, в персоналния Ви живот. Ако сте влюбени, концентрирайте се на своите връзки с избраника. Нека методът Ви към съществуващите проблеми бъде сериозен и сами ще се убедите, че те може да бъдат позволени доста бързо и за взаимно наслаждение. Ако пък в този момент сте в развой на търсене на своята „ половинка ”, би трябвало да активизирате дейностите си! Потърсете помощ от другари или използвайте актуалните технологии, само че не стойте със скръстени ръце! Финансовите вероятности не са цветущи. Не единствено че няма да получите пари, само че и тези, които имате, няма да бъдат похарчни по най-хубавия метод. Не се отчайвайте! Късметът безусловно ще Ви се усмихне, в случай че запазите положителното си въодушевление до вечерта.
 

Рак

Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!
 

Лъв

Днес звездите ще основават удобни условия за всичко, което сте си възнамерявали за деня. Реализация на концепциите Ви и подсилване на Вашата известност. На всички ще извършите допустимо най-хубавото усещане. Само че до момента в който решавате ослепително своите задания, убедете се, че не сте се възгордели прекомерно от триумфите си. И не забравяйте, че най-хубавата тактичност - това е учтивост и почитание към другите.
 

Дева

Много постоянно се постанова да спасявате и измъквате тези, които са Ви напълно несимпатични. Какво да се прави - без Вас тези хора ще пропаднат, а това напълно не би трябвало да се позволява. Денят ще е доста изтощителен, само че пък не може и да се назова плодотворен. От позитивните страсти ще можете да споменете единствено възприятието за изпълнен дълг. С него няма да имате проблеми. Отношенията с околните Ви ще се утежняват, защото няма да можете да разберете, какво желаят от Вас. В последна сметка ще стане ясно, че става дума за глупави недоразумения и за нормално недоразбиране.
 

Везни

Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.
 

Скорпион

Най-добре ще бъде, в случай че преминете в сянка. Оригиналността и характерността Ви притеглят хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително значима е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които през днешния ден се каните да похарчите за приятни, само че незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо доста по-важно. Бъдете деликатни към здравето си: вероятни са изтощение и обостряне на хронични болести.
 

Стрелец

Пътувайте и канете посетители. Препоръчват се фитнес и физически натоварвания. Ако нещо ви мъчи, в случай че ви преследват мании и неразрешими проблеми, заровете главата си в работата. Ще спечелите, ще дистанцирате неприятностите и ще намерите метод да излезете от рецесията. Ще ви помогне нечия реклама, вървите към място на мощ, отмора и възобновление.
 

Козирог

Най-сложният стадий в работата и взаимоотношенията е минал. За страдание не може да се каже, че изцяло контролирате обстановката! В същото време не можете еднолично да се разпореждате с материалните запаси и да планирате по-нататъшните дейности, а за тази цел ще имате потребност от непозната поддръжка. По въпросите от професионален, настоятелен и индустриален темперамент, имате опция да прибегнете до помощта на предходни помощници, които са истински и надарени експерти. Отделете внимание на своите родители и им засвидетелствайте почитание за техния опит и престиж.
 

Водолей

Звездите Ви поучават през днешния ден да поиграете на невярност. Не да изневерите, а единствено да поиграете. Приемете поканата за кафе от индивида, който от дълго време Ви гледа със мъгляв взор, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде опция още един път да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.
 

Риби

Вашите другари през днешния ден ще считат, че са на ясно по какъв начин би трябвало да постъпите в такава или онакава обстановка в персоналния си живот. Не е зле да изслушате техните препоръки, само че пък не е добре да ги следвате безусловно. В последна сметка се отнася за Вашия персонален живот и окончателното решение би трябвало да си бъде Ваше.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР