Днешният ден ще донесе финансово благополучие за една от зодиите,

...
Днешният ден ще донесе финансово благополучие за една от зодиите,
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Днешният ден ще донесе финансово благоденствие за една от зодиите, друга ще се снабди с нова работа, а трета ще оправи персонални връзки.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен
Овен Предстои Ви един комплициран ден, в които ще имате задоволително предпоставки да нервничите. Може да разчитате на тествани съдружници, само че и от новите контакти не трябва да се отказвате. Днес ще имате идеална опция да разширите своя кръг на другарство. Само че би трябвало да имате поради, че да очатовате представителите на противоположния пол, през днешния ден ще Ви бъде по-трудно от нормално. Звездите нямат нищо срещу деловите и другарски срещи, само че сантименталните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде мъчно да предотвратите. Постарайте се да не трансферирате отговорността за своите неточности на другите, тъй като няма да Ви го простят, написа

Телец

Ако действате уверено и бързо, може да удържите победа над съперниците. За страдание триумфът няма да бъде симетричен на положените старания. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста комплицирани ще се окажат връзките с началниците, по-възрастните родственици и авторитетните хора. Именно на Вас ше бъде трансферирана отговорността за всички международни проблеми. Любимият човек е подготвен да Ви поддържа, само че и на него не му доближава такт и тактичност, тъй че инцидентни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии доста близо до сърцето си.
 

Близнаци

Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.
 

Рак

Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.
 

Лъв

Лъвовете са подготвени на прекалено много неща поради промени в живота, които им се костват доста нужни. Да се отърсите от предишното е елементарно: отказвайки се предходните проекти и връзки, Лъвовете дори и не се замислят, че могат да слагат някого в комплицирана обстановка, или да причинят на някого болежка. Именно по тази причина денят ще бъде обвързван с остри спорове, тежки, а от време на време жестоки способи за реализиране на мечтаното. Впрочем, във Вашето близко обграждане безусловно ще се откри човек, който ще Ви помогне да се настроите на миролюбива струна. Именно с помощта на това няма да разрушите граденото с години...
 

Дева

През този ден ще бъдете виновни за своя обичан човек, както в никакъв случай до в този момент. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкоз беззащитна, само че в сърцето Ви по този въпрос ще има напълно друго мнение.
 

Везни

Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.
 

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта дружно със своя обичан човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от огромния тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, дружно да се уморите физически и душевен, с цел да можете дружно и да си починете.
 

Стрелец

Хората, с които през днешния ден следва да имате работа, Ви познават като твърдоглав и съдбоносен човек. Не би било зле да деянията и други качества –сговорчивост, примирителност и дарба да водите дълги разговори. В общуването с приятелите тези качества доста ще Ви оказват помощ. Денят е подобаващ за общи фамилни инициативи и планове, в които да вземат присъединяване Ваши родственици. Може да разчитате на схващане и поддръжка от страна на околните, дори и в случай че напоследък връзките не са били доста положителни. Възползвайте се, и изгладете острите ъгли.
 

Козирог

От позиция на Вашия сътрудник, през днешния ден Вие ще бъдете безусловно непоносими, извънредно неразбираеми и доста сложни за другарство. От Ваша позиция всичко това ще бъде правилно единствено и само за него.. Рискувате да прекарате един не доста прелестен ден дружно и по тази причина май е по-добре да бъдете по-далече един от различен.
 

Водолей

Денят е подобаващ за отмора. Днес може да съберете компания от близки и другари и да посетите някое от забавните мероприятия във Вашия град. Срещите и празниците също ще преминат добре и ще донесат наслада и положително въодушевление. Във финансовите въпроси може да зародят проблеми и заплащанията може да бъдат забавени. Пътуванията и късите пътешествия през днешния ден ще минават забавно и без затруднения.
 

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, в сравнение с да обясните на своите близки хора, какво става. Вероятно по този начин и би трябвало да извършите, в сравнение с да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР