Днешният ден ще донесе финансово благополучие на една от зодиите,

...
Днешният ден ще донесе финансово благополучие на една от зодиите,
Коментари Харесай

Риби: Подарете на любимия си не само с вежлива усмивка, но и нещо повече

Днешният ден ще донесе финансово благоденствие на една от зодиите, друга ще преоткрие любовта, а трета ще извърши фантазията си работата й да бъде нейното занимание.

Овен

Бъдете деликатни с изразите, когато беседвате с обичания човек. Днес той ще е податлив да схваща думите Ви по много самобитен метод и да си прави от тях в действителност странни заключения, които няма да са подвластни на съществуващата логичност.

Телец

Очаквате нови усещания, само че ги търсите напълно не там, където би следвало. Днес държанието на доста Телци ще се отличава с безнаказаност, а постъпките – с прибързаност. Представителите на знака могат да попаднат в неловки обстановки или да вършат неуместни забележки. Всички сходни „ завършения ” ще завършат наред, само че ще донесат не малко безредици. Може да намерите общ език с роднините, включително и с далечните, а също и да обсъдите значими въпроси с познати, живеещи в друго обитаемо място. Някои представители на знака може да се замислят за пренасяне.
 

Близнаци

Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно.
 

Рак

Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.
 

Лъв

Не си заслужава през днешния ден да проверявате през днешния ден възприятията на своя обичан човек. Може да се увлечете и инцидентно да го обидите. Ако това въпреки всичко се случи, би трябвало да пуснете в ход тежката артилерия и да докажете в отговор своята обич. Ще Ви простят, само че обидата ще остане.
 

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
 

Везни

Между Вас и другите хора не са изключени различия, водещи до недоумение, спорове и отчуждение. Ако става дума за непрекъснато партньорство, не забравяйте, че точно Вие се явявате в него стабилизираща и укрепваща мощ. Втората страна, по-творческа и свободолюбива, е способна да Ви упрекне в консерватизъм. Не изпитвайте непотребен комплекс за малоценност. Ваш дълг е, във всеки миг да следите за спазването на ред, надеждност, вярно обмисляне, правда и методичност в предприеманите дейности.
 

Скорпион

Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.
 

Стрелец

Видели сте съществени признаци за това, че чудесно се справяте със обстановката. Продължавайте да следите това, което Ви подсказва интуицията и правете единствено неща, които Ви се костват верни. Започвате да се чувствате удобно вършейки неща, които в никакъв случай по-рано не са Ви били забавни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква огромна обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за лична значителност. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.
 

Козирог

През този ден звездите Ви предлагат, да бъдете оптимално почтени с Вашия обичан човек. И в случай че Ви се желае, да Ви даде възмижност да си отдъхнете от наличието му за някое време, най-добре е почтено и незабавно да му кажете. Вежливите полунамеци няма да Ви оказват помощ. Той просто няма да Ви разбере изцяло.
 

Водолей

Днес ще бъдете прекомерно прочувствени. Ще Ви мъчат мемоари за прекарвания от отминалите години, от които, за жалост, все- още не можете да се избавите. Неочаквано позвъняване може да Ви даде нова информация, която има възможност да Ви сложи в задънена улица. Съсредоточили сте се върху решение на финансови въпроси, а в случай че е нужно, потърсете спомагателна работа. Ще се наложи да се срещате с не доста приятни за Вас хора. Ще загубите маса време, а в следствие ще получите единствено негативни страсти.
 

Риби

Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива усмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР