Днешният ден ще бъде успешен и ползотворен. Вижте какво още

...
Днешният ден ще бъде успешен и ползотворен. Вижте какво още
Коментари Харесай

Днешният ден ще бъде успешен и ползотворен

Днешният ден ще бъде сполучлив и потребен. Вижте какво още вещаят звездите за вас.
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.
Телец
Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви трябва…
Близнаци
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно.
Рак
Днес ще имате време за всичко, с изключение на за фамилията и за персоналния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, само че от друга, през този ден ще свършите толкоз доста, че по-късно ще имате опция да отделяте на афектираните доста повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.
Лъв
Можете напълно да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, въпреки и да протича в неофициална конюнктура. Възможно е точно през този ден с помощта на приятелите, или на личната Ви упоритост, най-накрая да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега би трябвало да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към хрумвания, които са Ви интересували по-рано.
Дева
Посветете деня на взаимни разходки. Ходенето пеш оказва помощ по-добре да разбирате възприятията си един на различен и това е потвърдено от психолозите. Това подсказва, че ще може да разрешите всички свои проблеми, в случай че сега имате такива. И още нещо – разходките са потребни за здравето
Везни
Днес Вашият обичан човек ненадейно ще си даде сметка, по какъв начин се отнасяте към него в действителност, и дори в случай че поискате напълно да го разубедите в правилността на неговите заключения, по силата на едни или други аргументи, това надали ще се получи. В последна сметка ще се наложи да се помирите с това, че в този момент той знае всичко, и да потърсите метод да бъдете дружно и по-нататък.
Скорпион
Замислете се за предишното: от събитията на от дълго време отминалите дни имат изгода, в случай че се вгледате деликатно в тях. Анализирайки своите и непознатите действия, ще стигнете до непредвидени заключения, които ще Ви разрешат да избегнете грешките в бъдеще. Ще стане допустимо възобновяване на остарели настоятелен връзки, които в този момент ще се окажат доста потребни и ще открият отлични вероятности. Само че в персоналната сфера опитите да се върне изгубеното, са обречени на крах. Лесно ще си върнете индивида, с който в миналото сте се разделили, само че нито наслада, нито даже нормално задоволство, няма да Ви донесе това.
Стрелец
Oтлагали сте сключването на това делово споразумение, защото това е била единствената рационална тактика за момента. Сега Вашето очакване е време да завърши и би трябвало да сложите завършек на това, което е било стигнало до мъртва точка. Сега Вашата усърдна работа ще стартира да Ви се отплаща. И въпреки че по начало живеете извънредно с вълненията на сегашния миг, напоследък сте съумели да се замислите и за бъдещето, ноето еднопосочно ще донесе своите плодове. Бъдете нападателни, само че пуснете в ход своето фирмено омагьосване.
Козирог
Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, подготвени да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако заради своята младост или недовиждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте доста с хората. Дори и най- положителните Ви пориви, ще бъдат грубо осмени.
Водолей
Някакви напълно непредвидени и доста приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден. Ще припомнят за себе си хора, които постоянно се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли усеща. Денят е подобаващ за възобновяване на всевъзможни връзки – и сантиментални, и настоятелен. Само че би трябвало да сте на ясно, че измененията, станали с Вас, няма да разрешат общуването в предходния дух. Това също е и сполучлив ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята характерност – безупречният усет няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще издигнат настроението Ви.
Риби
През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено, може да си го позволите). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички вероятни пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността, раздразнителността и несъразмерната самонадеяност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР