Днешният ден на турнира в Рио ни предостави първия двубой

...
Днешният ден на турнира в Рио ни предостави първия двубой
Коментари Харесай

Рио: Защитаващият шампион инкасира сет на нула и отпадна след разгромна загуба!

Днешният ден на шампионата в Рио ни даде първия дуел в конкуренцията на настоящия първенец Кристиан Гарин. Чилиецът, който най-вече по това време на годината се показва на доста високо равнище, показва сериозен спад във формата си, съпроводен с извънредно незадоволителни резултати. Световният номер 19 се показа толкоз разочароващо против Федерико Кория, като завоюва едвам два гейма и записа загуба с 2:6 0:6, отпадайки още на старта в конкуренцията.

Началото изглеждаше равностойно, само че още в края на първия четвърт час игра грешките при чилиеца заваляха и пробивът от страна на аржентинеца не закъсня. Кория успяваше подпомаган от неспирните грешки на противника си да поддържа своята преднина, като даже съумя да осъществя нов брейк, който се оказа решителен, с цел да може международният номер 63 да се поздрави с триумфа в откриващия сет.

Втората част се трансформира в същинско злополучие за първата ракета на Чили. Пробит още в първото си подаване, Гарин губеше хладнокръвие, което го караше да бърка непрекъснато. Кория не блестеше с нещо извънредно, възползвайки се от рецесията при съперника си, с цел да натрупа лесни точки, които по-късно му помогнаха да реализира,,геврек ", с който да си обезпечи продължение в идната фаза на шампионата.

Na Quadra Guga Kuerten,
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР