Днешният ден е доста шантав и изпълнен с новости около

...
Днешният ден е доста шантав и изпълнен с новости около
Коментари Харесай

Първи трейлър на новите Мъже в черно

Днешният ден е много чалнат и изпълнен с новости към доста филми, от които се интересуваме живо. Men In Black International е един от тях, и преди минути се появи и първият му филмов откъс.

 Men In Black International с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън - първи формален взор и заглавие на spin-off на
Мъжете в черно се завръщат

И първи публични фотоси от подговяния spin-off

Към този миг знаехме единствено, че Крис Хемсуърт и Теса Томпсън ще бъдат в основните функции, а Лиъм Нийсън и Ребека Фъргюсън ще бъдат забъркани по някакъв метод. Е, с първия филмов откъс картинката се обяснява много, и дано бъдем ясни - хареса ни.

Всичко стартира с Теса Томпсън и героинята ѝ - Агент М . Тя счита, че ѝ е предопределено да бъде сътрудник на MIB и получава своето - изпратена е в Лондон, където незабавно се забърква в съмнително странна обстановка. Пак там се среща и с Лиъм Нийсън - един от хората по високите етажи на мъжете в черно.

Публикация, споделена от Men In Black (@meninblack) на Дек 20, 2018 в 6:00 PST

Той я среща с новия ѝ сътрудник Агент Х - Крис Хемсуърт, който е и един от най-хубавите сътрудници. В Лондон те ще имат огромни проблеми, което като видяхме от една кола могат да бъдат съединени най-малко две супер яки оръжия, май няма да е чак толкоз огромна драма.

За да разрешат мистерията и с цел да спасят света, двамата ще би трябвало да пътуват до разнообразни точки на света. Още първите публични фотоси загатваха, че сред Хемсуърт и Томпсън има химия, а в този момент, откакто гледахме и филмовия откъс, можем да кажем, че им се е получило даже по-хубаво, в сравнение с си мислехме.

 Филмите със супергерои през 2019 година
Филмите със супергерои през 2019 година

Осем кино лентата, които няма да ни оставят да скучаем

А и не остава неусетно, че артистът, който сме привикнали да виждаме в ролята на Тор, доста се забавлява да носи черен костюм.



Премиерата на Men In Black International е на 14 юни 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР