Днешният ден 17 ноември ще премине под знака на таро

...
Днешният ден 17 ноември ще премине под знака на таро
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 17 ноември

Днешният ден 17 ноември ще премине под знака на таро карта " Звезда ".
На нея е изобразена гола жена, която коленичи до водата - единият ѝ крайник е вътре, а другият е на сушата. Над нейната глава има огромна звезда - знак на главните същества и седем по-малки звезди, представляващи чакрите.
Жената държи кана във всяка ръка. От една кана тя налива течност във водата, а от другата излива течност на земята.
Асоциациите, с които се свързва звездната карта, са загуба, кражба, отнемане, занемаряване. Другото пояснение на картата е надлежно - уповавам се на светла вероятност. Но в случай че е обърната вещае надменност и изтощение. 
Конкретно за през днешния ден смисъла на тази карта вещае удобни благоприятни условия за изява. 
На 17 ноември ласото на Звездата се задейства и предизвиква всичко, което е обвързвано със популярност, известност и приемане на известия. Същевременно съветът на астролозите е да прекараме деня в мир и да почиваме повече.
Те поучават да подхождаме с нараснало внимание към другите типове информация и да внимаваме с потреблението на данните, с които разполагаме. 
Например, в случай че търсите работа, наложително прегледайте още веднъж автобиографията си я актуализирайте. Наблегнете на уменията си за самопрезентация, с цел да бъдете видяни от повече хора.
Като цяло денят не е удобен за извършване на действия, които не ви носят задоволство - изключително в интервала от 09:54 до 18:34, когато Луната ще бъде отвън курса си и едвам по-късно ще премине в знака на Козирог. В композиция с таро карта " Звезда " това е знак, че е по-добре да почивате повече.
Най-добре е да прекарате деня измежду природата, в уединение.
Колкото и да сте предизвикани от спорове, през днешния ден би трябвало изрично да ги избягвате.  Що се отнася до връзките, те няма да допринесат за преживяване на бленуваната романтика, само че в връзките към този момент ще се появи повече нерешителност и деловитост.
Анализирайте информацията, с която разполагате, с цел да може да я употребявате по допустимо най-хубавия метод за вас.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР