Днешния празник на Вяра, Надежда и Любов избра бившата ководеща

...
Днешния празник на Вяра, Надежда и Любов избра бившата ководеща
Коментари Харесай

Ева Веселинова проговори за гаджето

Днешния празник на Вяра, Надежда и Любов избра някогашната ководеща на Гала Ева Веселинова, с цел да разкрие мъжа да себе си. Блондинката го разказва като „ млад, хубав, добър, любящ”, само че по този начин и не назова името му, тъй като била уверена, че „ щастието обича тишината”. Дългото пояснение в обич към мистериозния господин Ева е гарнирала със фотография от Гърция, където двамата са били на лятна почивка. Ето какво написа тя:

„ Днес отдаваме респект на добродетелите, които ни крепят - вярата, вярата, любовта и мъдростта. Но дано поговорим за любовта. Вече две години вървим ръка за ръка. Две години, през които медиите изписаха какви ли не неистини по мой адрес. Но аз мълчах и пазих любовта ни! Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в доста демонстративен свят, само че щастието е нещо друго.

Когато си същински благополучен, ти просто се отдаваш и искаш да запазиш щастието в себе си - надалеч от хорската завист и безконечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл. Нямаш потребност да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява единствено с най-близките хора!

Така и беше през тези години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, в този момент знаете! Имам човек до себе си! Млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и "тайнствен покровител ", не е и "нов ухажор, с който разпусках по гръцките острови това лято ", както написа на всички места.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР