Днешните 60 са някогашните 40, убедени са български и световни

...
Днешните 60 са някогашните 40, убедени са български и световни
Коментари Харесай

От позивна „Мойсей” до президентския кабинет: Румен Радев на 60

Днешните 60 са тогавашните 40, уверени са български и международни звезди, навлезли в този деен интервал от живота си.

И в действителност възрастта повече от всеки път е просто число. Тук и в този момент сме в същински екшън, тъй като светът в последните години минава през невероятни промени и ги отброяваме не по свещичките на тортата, а съгласно това дали влизаме в темп и съумяваме да сме част от тези, които случват смяната, а не просто се пробват да я догонят.

И като споменахме екшън - една от международните екшън звезди Том Круз към този момент е на 60. А тази неделя ги навършва и българският президент Румен Радев. Който влетя в политиката също като фамозния воин на холивудската звезда Маверик, топпилот от “Топ Гън ” - нали преди този момент бе пълководец на Военновъздушни сили.

Впрочем и Радев е имал запаметяваща се позивна като водач при образованието си във военната академия в Алабама. Бил Мойсей , на името на библейския воин, превел народа си през пустинята. Колегите от Съединени американски щати му дали позивната поради впечатляващите въздушни боеве, които водел, и му предрекли бъдеще на водач.

Петият български президент сбъдва упованието на американските водачи.

6-те му житейски десетилетия наподобяват друго в очите на другите групи хора, свързани с него. За най-близките той, несъмнено, е на първо място бащата, брачният партньор, приятелят, който намира време и метод да имат своите мигове дружно отвън прожекторите и злободневието.

За хората, споделящи с него дела, е кардиналният и непреклонен мъж на достойнството, който в никакъв случай няма да тръгне против думата си, против страната си и против приятелите си, написа „.

Според щерка му Дарина, която е трети курс студентка „ актьорско майсторство ” във ВИТИЗ, Румен Радев играе една-единствена роля в живота й: „ И то – основната, на бащата ”, декларира хубавицата в за изданието. И твърди, че е неговата най-голяма уязвимост. По думите й, тя „ в никакъв случай не е взимала драговолно това по какъв начин наподобява той в непознатите очи ”: За мен е от голяма важност по какъв начин наподобява в моите, безапелационна е актрисата.

А евродепутатът Иво Христов, който бе първият шеф на кабинета на Румен Радев в продължение на близо година, когато той престъпи прага на “Дондуков ” 2 при започване на 2017 година, съжалението си, че „ българите не познават възприятието за комизъм на президента Румен Радев, тъй като той се държи строго публично ”. И разяснява: „ Всъщност е доста остроумен човек, с който в никакъв случай не скучаеш. ”

Притежава човешки качества, които от време на време са минус в политиката, разказва го още съратникът, който е бил извънредно покрай президента.

„ Подозирам, че изпитва виновност към Цецка Цачева като към дама, която победи на изборите през 2016 година Затова не пропуща да ѝ се обади на рождения ѝ ден ”, споделя още евродепутатът. Според него, най-бездарното подстрекателство на враговете му е, че бил желал властта. „ Големият проблем е таман в това, че той не е изкушен от нея ”, заключава Христов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР