Днешната рожденичка Илиана Раева разказа за запознанството си с Наско

...
Днешната рожденичка Илиана Раева разказа за запознанството си с Наско
Коментари Харесай

Великата Илиана Раева навръх 60-годишнината си разкри: Наско Сираков си има харем!

Днешната рожденичка Илиана Раева описа за запознанството си с Наско Сираков. Двамата не престават да са надълбоко влюбени един в различен.
„ Аз първоначално не го бях забелязала. Той искаше да се срещнем и действаше посредством медиатор – Красимир Коев. Аз не желаех никакви срещи, изключително като чух, че е футболист. Но натискът беше огромен и най-сетне се срещнахме. Първата ни среща беше през ноември 1982 година. Слизам аз долу пред блока и виждам един страховит мъж, който ме сграбчи на секундата – висок, рус, синеок, с римски профил, с дълги, прави крайници, които нямаха нищо общо с футболните криви крайници. Първото ми усещане като визия беше неповторимо. Много, доста ми хареса. Той нападна непосредствено и още на първата среща разгласи: „ Вие ще станете моя жена! “. Да, кълна се, това ми сподели. И аз крещя: „ Моля?! “ Но той сериозен: „ Вие ще станете моя жена! “. Аз му отговорих: „ Много съществено сте в неточност. Това няма въобще по какъв начин да се случи “. Обаче се случи. В най-големите студове обикалях България с ладичката ми, с цел да виждам мачовете на Наско. Пет дни преди да родя първата ни щерка бях на стадиона за мача с ЦСКА, извоюван с 3:1 на 3 юни 1984 година.
Ревността присъстваше доста при нас в първите години. И двамата бяхме доста ревностни. Имало ги е драмите, естествени за всяко семейство. Карали сме се, не сме се виждали. Но беше такава пристрастеност и обич, че примерно не се виждаме за един-два дни и не можехме повече да сме разграничени. Днес Наско е заобиколен единствено от дами – аз, двете ни дъщери, три внучки, две женски кучета и една женска котка. Как се усеща в това женско царство и дали е мъж под чехъл? Напротив. Защо не помислите, че е мъж в харем. Той е единствено обгрижван, единствено гален, дъщерите го обожават, внучките няма да ви споделям. Наско е благополучен мъж с толкоз дами “, сподели тя пред „ Блиц “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР