Днешната ни героиня е родена на 6 януари 1986 г.

...
Днешната ни героиня е родена на 6 януари 1986 г.
Коментари Харесай

Като била малка децата й се подигравали, а днес си хапят пръстите, щом я видят

Днешната ни героиня е родена на 6 януари 1986 година в малко башкирско село. Малко след раждането й, в търсене на по-добър живот, фамилията се реалокира в миньорския град Еманжелинск (Русия).

Опитвайки се да изхрани фамилията си – себе си, жена си и двете си дъщери, татко й работел в мината от заран до вечер. Това не можело да не се отрази на здравето на мъжа и когато най-малката му щерка бил на 14 години, той умрял заради тежко заболяване. Започнали в действителност сложни времена.

 Ирина Шейк като дребна

Детството на девойките не било по никакъв начин леко. Заради „ ексцентричния “ си външен тип те постоянно били обект на тормоз от връстниците си, изключително по-малката Ирина. Едва в късните си тийнейджърски години тя най-сетне съумяла да осъзнае, че високият й растеж и невероятните й черти са огромен подарък.

И в този миг към този момент сигурно се досещате, че приказваме за супермодела Ирина Шейк.

 Ирина-Шейк-като-ученичка

В учебно заведение Ира постоянно била дразнена. Нейният ослепителен външен тип станал причина за обидни прякори: „ пръчка “, „ кула “, „ чунга-чанга “. Момиченцето постоянно се прибирало разплакано. Нито причините, нито убеждаването, нито приказката за грозното патенце помогнали. Момичето намирало разтуха единствено в свиренето на пиано.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Ирина също по този начин дълго време считала и левичарството си за минус. Не без упреци от учители, които непрестанно й правели забележки за това. За благополучие, днешните деца левичари не изпитват нищо сходно.

Момчетата или не обръщали внимание на Ира, или я избирали за обект на подбив. Тя непрекъснато трябвало да потвърждава, че не е по-лоша от другите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Справяйки се чудесно в ученето, и през разум не й минавало, че животът й скоро ще се промени коренно… Скоро тя станала знаменит модел.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР