Днешната дата 12.12.2022 се счита за огледална или известна още

...
Днешната дата 12.12.2022 се счита за огледална или известна още
Коментари Харесай

Огледалната дата 12.12.2022: Последният годишен портал, който ще сбъдне желанията ви

Днешната дата 12.12.2022 се смята за огледална или известна още като денят на петте двойки. Нумеролозите настояват, че числото 2 има ясно изразено предпочитание за двойка, симетричност, естетика, баланс и съдействие. Датата 12.12.2022 е последната огледална дата за годината.

„ Две “ е наричано още число-антитеза. Числото на крайностите като деня и нощта. Макар и по този начин контрастно то поддържа равновесието, смесвайки положителни и нагативни качества. Сред отрицателните черти на цифрата, почитателите на нумерологията разграничават податливост към взаимозависимост и колебливост.

От друга страна, това е цифрата на покоя, което може да бъде разрушено от едно непохватно придвижване. " Двойката " се отличава със успокоение, такт и прозорливост. Тя е сантиментална и символизира извънредно възприятие за хубост. Освен това фигурата и въплъщава внимание към детайлите.

В живота на педантичните хора и тези подчинени на скруполи обаче, " двойката " може да се трансформира в знак на боязън от смяна.

Двойствеността на датата 12.12.2022 година се демонстрира и в повтарящото се число едно. В нумерологията то значи увереност, самостоятелност, престиж. Това е цифрата на водача. Тази фигура демонстрира храброст, съобразителност, неотстъпчивост, само че в това време решителност, нарцисизъм и настъпателност. Но неналичието на подозрение и съществуването на непримиримост могат да доведат до импулсивни и неразумни дейности. Нумеролозите означават, че " единиците " в датата 12 декември 2022 единствено ще подсилят двойствения темперамент на всичко, което се случва.

В този ден може да имате опция да се възползвате оптимално от качествата си. Но тези, които мислят положително, разчитат изцяло на себе си и са подготвени да окажат откровена помощ на другите, ще могат най-сигурно да реализират задачите си.

Ако към главното число прибавим сборът от цифрите на този ден, той също носи своята символика. Сборът е цифрата 3, а в нумерологията то значи творчество, обич към живота и оптимизъм. Това е цифрата на скритите гении и невероятните качества. А също по този начин може да се трансформира в същински магнит за привличане на пари.

Какъв по-хубав ден от този да погледнем положително и с доверие към живота, само че също по този начин и да сбъднем най-съкровените си фантазии! Не забравяйте, че Вселената ще ви помогне, вие единствено би трябвало да повярвате! Отърсете се от всичко неприятно и отрицателно и предизвикайте положителното в живота си!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР