Днес започваме преговори с парламентарно-представените партии, защото не може да

...
Днес започваме преговори с парламентарно-представените партии, защото не може да
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: ПП са като малко дете, с времето се придобиват нови качества 


Днес започваме договаряния с парламентарно-представените партии, тъй като не може да се сформира математическо болшинство, съобщи проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ в утринния блок на Българска национална телевизия. Според него тяхната коалиция със Съюз на демократичните сили е направила доста взаимни отстъпки и отстъпки. Според него те се отнасят към младата политическа мощ Политическа партия като с малко дете.

„ Колкото повече време минава, толкоз повече нови качества се получават, само че точно поради депутатите им и правилата, които ни сближават, търсим стабилно болшинство “, счита той.

Запитан склонни ли са на още взаимни отстъпки, той изясни, че има граници и че не може да се вършат с правилата и обещанията към гласоподавателите.

„ Няколко пъти вадихме България от рецесиите, огромна част от бизнеса не банкрутира – разяснява Ангелов. – Но в този момент народът споделя, че с 69 депутати няма по какъв начин да управляваме, по тази причина считаме, че най-стабилното болшинство ще е с втората политическа мощ. “
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР