Днес започва нов кръг преговори между германските партии за сключване

...
Днес започва нов кръг преговори между германските партии за сключване
Коментари Харесай

Миграцията, климатът и енергетиката влачат преговорите за коалиция в Германия

Днес стартира нов кръг договаряния сред немските партии за подписване на съглашение за съдружно ръководство, оповестява Ройтерс.

Въпреки седмиците на проучвателни диалози консерваторите на немския канцлер Ангела Меркел, пробизнес настроената Свободна демократическа партия и Зелената партия към момента са надалеч от реализиране на консенсус по политиките за климата, имиграцията и енергетиката. Те също по този начин заемат разнообразни позиции по отношение на аргументите за неналичието на прогрес.

 Зелената партия на Германия обвърза присъединяване си в коалиция с излъчванията на колите
Зелената партия на Германия обвърза присъединяване си в коалиция с излъчванията на колите

Според него би трябвало да има и механически промени

Влачейки краката си по отношение на отбраната на климата, Свободната демократическа партия е играчка в ръцете на отричащи климатичните промени като американския президент Доналд Тръмп, предизвести на конференция ръководителят на Зелената партия Симоне Петер.

" Липсата на съвестност би трябвало да се приключи ", прикани тя.

 Зелените спъват обединението в Германия, не желаят да има ограничавания за мигрантите
Зелените спъват обединението в Германия, не желаят да има ограничавания за мигрантите

Лидерът на свободните демократи ги моли да създадат компромис

От своя страна водачът на свободните демократи Кристиан Линднер сподели, че занапред стартира тежката работа за реализиране на обща база.

През последните две седмици не е имало опити за създаване на мостове , тъй като това не е било задачата. Очакваме в тази фаза да се придвижим от контури към обстоятелствата и задачите , които би трябвало да бъдат съгласувани или не би трябвало, добави Линднер.

Високопоставени представители на Зелената партия се оплакват, че пречките са поради неналичието на подготовка от страна на свободните демократи . След четиригодишно неявяване от федералния парламент, Свободната демократическа партия има липса на политическа експертиза , която е нужна за реализиране на нужните взаимни отстъпки, разясниха от Зелената партия.

Но Линднер посочи, че е срещу желанието на Зелената партия да " направи за образец индустриална Германия " като я принуди да извърши скъпоструващите цели за отбрана на климата. Според него Германия може да окаже по-голямо въздействие върху климата като помогне на другите страни в битката с въглеродните излъчвания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР