Днес започва най-голямото кариерно изложение в България – Национални дни

...
Днес започва най-голямото кариерно изложение в България – Национални дни
Коментари Харесай

Стартира 23-ото издание на „Националните дни на кариерата“ в София

Днес стартира най-голямото кариерно ревю в България – „ Национални дни на кариерата “ в София . През идващите седмици ревюто ще бъде последвано от събития в още пет огромни града в страната. На форума ще участват над 100 компании , които оферират работни и стажантски места , предадоха от „ БНР “.

Идеята на форума е да събере работодатели и младежи , които търсят благоприятни условия за кариерно развиване в страната. След София, ревюто ще посети Велико Търново, Габрово, Пловдив, Варна и Русе, като задачата е да доближи до допустимо максимален брой евентуални претенденти.

Посетителите на форума ще имат опция да употребяват платформа за цифров продан на данни , посредством която могат да споделят своите автобиографии непосредствено на място. От организирането на самодейността, началото на професионалния си път са дали над 58 000 души , като се чака този брой да продължи да нараства.

Сред сътрудниците на ревюто са водещи организации  като Асоциацията на индустриалния капитал, Тракия икономическа зона, както и университети като Техническият университет в Габрово, Русенският и Великотърновският университети.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР