Днес започва едно ново приключение за мен и за нашия

...
Днес започва едно ново приключение за мен и за нашия
Коментари Харесай

Продължаваме да правим нещата по нашия начин, заяви Трифонов в началото на "7/8TV"

Днес стартира едно ново премеждие за мен и за нашия екип. В него аз и вие продължаваме да вършим всичко по нашия метод ", разгласи шоуменът и водач на партията " Няма такава страна " Слави Трифонов в първото издание на " Вечерното шоу на Слави Трифонов " в новата си телевизия " 7/8 TV ". Негов посетител беше Иво Сиромахов, а в ефира шоуменът извърши обещанието си и стартира да раздава посредством лотария подаръците, които е получил през годините в предходното си предаване по Би Ти Ви. " " Шоуто на Слави " не беше единствено мое и на моя екип, само че и ваше ", сподели той. Трифонов и Сиромахов нееднократно се пошегуваха с местоположението на студиото на новата телевизия - квартал " Левски Г ", а всичко приключи с тегленето на печелившия на мерцедесът, с който са возени гостите на " Шоуто на Слави ".

Два часа и половина по-рано Мая Манолова беше първият посетител на " 7/8 TV " в " Студио Хъ ", оповестено в програмата като " коментарно-публицистично предаване ". Негов водещ е Тошко Йорданов - сценарист на " Шоуто на Слави " и заместник-председател напартията на шоумена " Няма такава страна ".

Йорданов откри предаването, поставяйки въпроса за операциите по време на изборите и преимуществата на електронното гласоподаване, показвайки " сбъркани " бюлетини и " зачекнати гласове " в протоколи. Той предложения първия си посетител Мая Манолова, която също носеше протоколи, за които твърдеше, че са били манипулирани. " Когато правихме референдум, беше същата дивотия ", разяснява Йорданов.

Манолова сподели, че властта купува гласове " нахално и безнаказано ", а Йорданов посочи, че пазаруването на гласове " не е занапред " и напомни на някогашния омбудсман времето, в което тя беше народен представител от Българска социалистическа партия. " Просто в този момент си от другата страна на палачинката ", акцентира той. Манолова отговори, че криминализирането на пазаруването на гласове е нейно предложение. " Аз изгубих тези избори, само че жителите ги завоюваха ", съобщи някогашният омбудсман. Тя приключи присъединяване си с думите, че ще продължи да се бори за смяната на " този модел на ръководство, само че от цивилен позиции ".

Други посетители в " Студио Хъ " бяха журналистът Валери Йорданов, който приказва за преимуществата на мажоритарната изборна система, и социологът Кънчо Стойчев, който съобщи, че няма смисъл да се приказва дали гласуването би трябвало да е мажоритарно, или миноритарно, когато то е непочтено. Относно пазаруването на гласове той разяснява, че към този момент " се купуват цели структури ". " Вече не пазарим гласове в бакалници, а в супермаркети ", добави той.

Специален посетител в първото издание на " Вечерта на актьорите " беше Криско, а на " Шоуто на сценаристите " - Милко Калайджиев, който шеговито предложи да стане партиен претендент на " Няма такава страна ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР