Днес започна разпространението на глобалната версия на фирмения потребителски интерфейс

...
Днес започна разпространението на глобалната версия на фирмения потребителски интерфейс
Коментари Харесай

Xiaomi обнови до MIUI 10 още четири бюджетни смартфона от миналата година

Днес стартира разпространяването на световната версия на фирмения потребителски интерфейс MIUI 10 Stable за още четири смарт телефона на Xiaomi. Това са Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X и Mi 5S Plus . Фърмуерът се базира на операционната система Android 8.1 Oreo.

Обновяването е с величина към 1 GB и се популяризира по безжичен път (OTA, over-the-air). За неговото инсталиране е належащо смарт телефонът да работи под ръководството на настоящата версия на MIUI 9.5 или MIUI 10 beta. Ако няма известие за ъпдейта, в настройките може да се направи инспекция за съществуване на възобновяване и процесът да е започва оттова.
Основните нововъведения във фирмения потребителски интерфейс MIUI 10:Нов програмен прозорец за неотдавна стартираните приложения, поддръжка на жестовеИзкуствен разсъдък учи държанието на потребителя и форсира стартирането на приложенията и работата на процеситеЕфектът боке в фотосите може да бъде прибавен и при потребление на предната камера. Вече не е нужна двойна камера за боке резултата – задоволителна е единичнаРешим на шофиране с поддръжката на гласови команди за ръководство на навигатора и за телефонни диалози
Дистанционно ръководство на устройствата на други производители посредством вградено приложение. Поддържат се устройствата на над 590 марката.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР