Днес започна първата част от Европейското първенство по снукър, което

...
Днес започна първата част от Европейското първенство по снукър, което
Коментари Харесай

Стартира Европейското първенство по снукър в България

Днес стартира първата част от Европейското състезание по снукър, което се организира в София, България. 84 участници стартираха в конкуренцията до 18 години, която ще се организира от 2 до 5 февруари в хотел Рамада.

10 българи ще вземат присъединяване в шампионата за юноши. В петък и събота ще се изиграят мачовете от груповата фаза, а директните елиминации ще бъдат в неделя и понеделник.

Българското присъединяване не завършва до тук, като 15 съдии ще реферират дуелите в трите шампионата на Стария континент.

От 5 до 9 февруари ще се организира Европейското състезание за младежи до 21 години. След това от 9 до 16 февруари ще бъдат конфликтите от шампионата за мъже. Победителите на Европейските шампионати под 21 и за мъже получават тур-карта, с която могат да бъдат част от професионалния тур в идващите две години.

За всички почитатели на снукъра входът за фенове е безвъзмезден и ще могат да следят играта от близо. 18 снукър маси са ситуирани в хотел Рамадa за изиграването на всички срещи от шампионатите на Стария континент.

Може да следите резултати онлайн, както и видео стрийм от най-интересната маса на шампионата на следните линкове: ТУК и ТУК

Още информация за шампионата може да намерите ТУК!

Имената на всички българия участници на Европейското състезание под 18 години:

Дейвид Давидков, Виктор Илиев, Жан Лаушман, Александър Хубанов, Даниел Младенов, Радослав Дочовски, Петър Зоровски, Александър Георгиев, Атанас Димитров, Велиан Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР