Днес за зареждане и инсталиране вече е достъпна нова версия

...
Днес за зареждане и инсталиране вече е достъпна нова версия
Коментари Харесай

Xiaomi представи версия на MIUI 10 за десет свои смартфона

Днес за зареждане и инсталиране към този момент е налична нова версия на фирмената среда MIUI 10, която може да бъде конфигурирана на осем известни модела смарт телефони.
Техните притежатели в действителност са късметлии, тъй като могат да конфигурират и пробват новата фирмена среда MIUI 10. Да си напомним, че тя се базира на операционната система Android 8.1 Oreo с поддръжката на технологията Project Treble за допустимо най-бързо приемане на обновяванията.

Графичната среда MIUI 10 може да бъде конфигурираната на следните смарт телефони: Mi 6, Mi 5, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2, Redmi Note 5 (Note 5 Pro) и Redmi S2 .



Ако на тези телефони е конфигурирана предходната тестова версия на MIUI 10, то обновяването става по безжичен път. А ко не, фърмуерът може да се конфигурира посредством fastboot. Всички участници в програмата MIUI 9 Global Beta автоматизирано ще получат новия фърмуер.

Фърмуерът MIUI 10 не прибавя някакви по-значими функционалности. Вместо това китайската корпорация е наблегнала най-много на оптимизацията на софтуера за повишение бързодействието на смарт телефоните, както и на увеличение времето на тяхната самостоятелна работа. Въведен е и нов дизайн на графичния интерфейс, който наподобява доста ефектно. Интерфейсът е стилизиран към операционната система Android P на Гугъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР