Днес за пръв път официално се обръщам към Има такъв

...
Днес за пръв път официално се обръщам към Има такъв
Коментари Харесай

Нинова се обърна официално към Има такъв народ, Да, България и Изправи се! Мутри вън!

 " Днес за пръв път публично се обръщам към " ИТН “, " Да, България “ и " Изправи се! Мутри вън! “ – в случай че потвърждавате предизборния си ангажимент за смяна на модела, излезте с безапелационни позиции по въпроса и прекъсване на решението на Министерски съвет на следващия ден “, прикани преди минути.

Българска социалистическа партия ще внесе и предложение за мораториум над покупко-продажби в последния миг, които имат отношение към бъдещето на България.

В последните си дни държавното управление на се готви да вземе редица решения, които ще имат тежки последствия за България и всички в новия парламент, оповестили се срещу ГЕРБ, би трябвало да се обединят, с цел да спрат тези процеси. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия на брифинг на " Позитано “ 20.

" Моделът " ГЕРБ “ е единствено пропукан. Този модел е проникнал на всички места и се съпротивлява до дъно – подхващат се дейности да се окопаят, да осребрят последните си дни и залагат " мини “ пред идващите ръководещи “, съобщи тя.

По думите ѝ " стремително и по бързи процедури “ се назначават основни структури, сменят се неуместни шефове на лечебни заведения и се готви продажба на общински лечебни заведения. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че на следващия ден на оперативно съвещание на Министерски съвет ще се отсрочи в " 12 без 5 “ заплащанията на концесионера на Летище София за 10 година, само че ще го позволен да ръководи аерогарата.

" Концесията на Летище София е огледало на модела на паралелната страна, тъй като в тази договорка са събрани отвод от отбрана на националния интерес, лобизъм и задкулисие, а на следващия ден към това се канят да прибавят и финансов удар “, безапелационна беше.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР