Днес за първи път 60 000 първокласници прекрачиха прага на

...
Днес за първи път 60 000 първокласници прекрачиха прага на
Коментари Харесай

Вълненията на един първокласник в първия учебен ден

Днес за първи път 60 000 първокласници прекрачиха прага на класните стаи. Боби е един от тях. Подготовката му за първия образователен ден стартира още през вчерашния ден.
Почти 60 000 първокласници потеглят на учебно заведение Вълнението на бъдещите възпитаници е огромно
За фамилията насладата е двойна, тъй като през днешния ден е и първият ден в детската градина за по-малката сестра на Боби. Приготовленията за учебно заведение излизат към 200 лв. на фамилията. Най-голямото им терзание обаче бил изборът на преподавател. Но бързо минало.

„ Тя е от остарялата генерация учители, доста е блага, мисля, че ще даде на детето ми добър старт в живота, което е доста важно”, уточни Ивалина Салабашева, майка на Боби.

Раницата е подготвена от дълго време, а ентусиазмът не липсва. За Боби е значимо да немери нови другари в учебно заведение. След посрещането на първокласниците, идва моментът децата да се срещнат, тъй като през идващите четири години ще учат и играят дружно.

„ Никога не сме били високо платени, само че не бих сменила специалността си за нищо на света”, съобщи началният преподавател Румяна Налджиева.

Училищният двор събра над 2000 възпитаници, с разнообразни фантазии, цели и копнежи. Всички споделиха, че си пожелават отлични оценки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР