Днес Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви първото класиране на приетите

...
Днес Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви първото класиране на приетите
Коментари Харесай

Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви първо класиране

Днес Югозападният университет „ Неофит Рилски “ разгласи първото класиране на признатите студенти за образователната 2022/2023 година Сред най-предпочитаните специалности, които са показали кандидат-студентите са „ Предучилищна и начална учебна педагогика “, „ Психология “, „ Право “, „ Психология “, „ Медицинска сестра “, „ Физическо образование и спорт “ и „ Национална сигурност “. За поредна година е голям ползата към задочната форма на образование.

Всички признати на първо класиране студенти следва да се запишат в период от 9 до 14 юли 2022 година, като показват персонална карта, тапия за приключено приблизително обучение (копие и оригинал) и разписка за платена семестриална такса за първия учебен срок. Документи се одобряват в Учебен корпус № 1 на университета (Кандидатстудентски център – зала 1102А, ул. „ Иван Михайлов “ № 66). Работното време на комисиите за записване вделничните дни е от 08:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа, а в почивните от 09:00 до 15:00 часа.

Записалите се след първо класиране студенти автоматизирано вземат участие в идващите класирания. В случаите, когато студентът е признат на второ или последващо предпочитание и е задоволен от специалността, по която е признат, следва да подаде декларация, че не желае да взе участие в последващи класирания. Неприетите кандидат-студенти автоматизирано вземат участие в класиранията без подаване на спомагателни заявки. Приетите кандидат-студенти, които не са спазили избраните периоди за вписване пред Техническата комисия, губят правото да се образоват. Незаетите от тях места се попълнят на идващото класиране.

Второто класиране в Югозападния университет „ Неофит Рилски “ ще бъде оповестено на 15 юли 2022 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР