Днес Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova обяви, че ще поиска

...
Днес Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova обяви, че ще поиска
Коментари Харесай

Спаси София: С рекорден бюджет от 6 млрд. Фандъкова няма нито един завършен проект

Днес Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova разгласи, че ще изиска доверието на софиянци за четвърти следващ мандат. Разбира се, всеки има право да взе участие в демократични избори, само че няма по какъв начин да забравим досегашната работа на кмета.
През последните 4 години госпожа Фандъкова разполагаше с рекордни бюджети на обща стойност от към 6 милиарда лева Въпреки това, няма нито един огромен план, който да е приключен: метрото, ринговия бул. Тодор Каблешков, Западен парк, трамвайното трасе по бул. Цар Борис III, пробиви като Петър Дертлиев, Копенхаген, Източна дъга, Рожен... Започнатите поправки бяха скъпи, закъсняващи и некачествени: Дондуков, Графа, Иван Вазов, НДК, Козлодуй, Шипченски проход, Асен Йорданов. С направеното управлението на Общината постоянно ставаше за посмешище.

Това са единствено част от многото #ВидимиРезултати на Фандъкова. Вместо темповете на видоизменение на столицата да се ускоряват поради съществуването на пари и насъбран административен опит, последният ѝ мандат се оказа слаб. Ключови планове се бавят с години, макар обезпеченото финансиране.

Проблемите с напредването и паркирането на колите, основаване на нови линии на градския превоз и привличането на нови пасажери, грозната градска среда, унищожените тротоари, некачественото строителство - остават без решение. Готови ли са софиянци да простят това или желаят смяна?

#СпасиСофия #БорисезаСофия #ПланЗаСофия
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР