Днес Xiaomi обяви нов начин, по който потребителите на MIUI

...
Днес Xiaomi обяви нов начин, по който потребителите на MIUI
Коментари Харесай

Xiaomi подобрява изживяването в Gallery App с интегрирана опция за архивиране

Днес Xiaomi разгласи нов метод, по който потребителите на MIUI устройства с Android да архивират своите фотоси и видеоклипове. Вместо да употребяват Гугъл Photos настрана, Xiaomi предлага интегрирана функционалност за потребителите, която им дава опция да архивират своите фотоси и видеоклипове от MIUI устройства в Гугъл Photos в границите на вграденото приложение Gallery на Xiaomi.

„ Xiaomi непрестанно търси способи да усъвършенства преживяването с нашите софтуерни артикули. Гугъл Photos и Xiaomi споделят сходни полезности в устрема си да дават надеждна платформа за потребителите и техните ежедневни моменти, снимани на смарт телефоните им. Нашето съдействие с Гугъл Photos ще предложи на потребителите елементарен метод, с който да подсигуряват, че данните им се съхраняват несъмнено, като в същото време ще имат елементарен достъп до тях на разнообразни устройства, в случай че е належащо “, показа Куанксин Уанг, Генерален управител Продукти и технологии, Xiaomi International.

„ Радваме се, че можем да помогнем на потребителите на Xiaomi да получат още по-лесен метод за архивиране на техните фотоси и видеоклипове в Гугъл Photos от техните устройства с Android. С всичките ви мемоари дружно, Гугъл Photos може да ви помогне елементарно да търсите, организирате, споделяте и да изживеете още веднъж най-хубавите си моменти на повече устройства “, показа Шимрит Бен-Яир, вицепрезидент на Гугъл Photos.

В допълнение към архивирането на наличие от MIUI устройства в Гугъл Photos, потребителите на Xiaomi Cloud също ще имат опцията елементарно да реалокират своите съществуващи архивирани фотоси и видеоклипове в Гугъл Photos. Тази функционалност ще стартира да се популяризира на съществуващи устройства от Сингапур на 24 октомври 2022 година посредством актуализации на приложения, като следва да последват и други пазари. Потребителите на Гугъл Photos разполагат с 15 GB място за предпазване на акаунт в Гугъл (споделено сред Gmail, Гугъл Photos и Гугъл Drive). Тези от тях, които се нуждаят от в допълнение вместилище над 15 GB, ще могат да закупят повече и да се насладят на спомагателни преимущества посредством Гугъл One. Потребителите, които реалокират съществуващото си наличие в Mi Cloud в Гугъл Photos, могат да се възползват от въвеждащи пробни интервали за участие с Гугъл One¹ по време на миграция, които дават на потребителите в допълнение вместилище, започвайки от 100 GB за 3 месеца, което също разрешава на потребителите да получат прелиминарен обзор на спомагателните преимущества на Гугъл One.

С потребителите на Xiaomi могат също да се насладят на надеждна услуга за архивиране, усъвършенствани функционалности за редактиране в Гугъл Photos, експертна поддръжка от Гугъл, фамилно шерване с до 5 спомагателни акаунта в Гугъл и други потребни функционалности. Ползите от участието ще продължат да се развиват, с цел да обезпечат първокласно преживяване с Гугъл за потребителите на Xiaomi.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР