Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на

...
Днес взехме решения в подкрепа на българските ученици, студенти, на
Коментари Харесай

Борисов: Оборудваме училища, за да може, като обучим младите хора, да излязат на протест

Днес взехме решения в поддръжка на българските възпитаници, студенти, на младите фамилии и работещите хора. За да може младежите, децата, учениците, по-късно като ги обучим добре, да излязат на митинг.
Това излиза наяве от думите на премиера Бойко Борисов по време на постоянното държавно съвещание, което се организира онлайн.
" Поехме и изпълняваме ангажимент си за възобновяване и модернизиране на кабинетите по математика и естествени науки в 160 учебни заведения в България. За да се учат нашите деца в съвременни класни стаи и във допустимо най-хубавите условия, с сътрудниците ми от Министерския съвет през днешния ден отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лева ", отбелязва министър председателят Борисов в своя Фейсбук профил, като разяснява и в малко видео тематиката за разпределението на въпросните средства.
Сподели с твоите другари
Става ясно, че парите са за реализирането на действия по национална стратегия. Тя е ориентирана към учебни заведения с новаторски практики и за развиване на нововъведения в региона на естествените науки, цифровите технологии и математиката.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР