Днес вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили

...
Днес вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили
Коментари Харесай

Силен вятър и студен въздух с максимални температури до 10°

Днес вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. В Дунавската низина и източните региони от страната вятърът ще е мощен и стремителен. Облачността ще се раздира и понижава, след обяд - до най-вече слънчево време. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, малко по-ниски в котловините от Западна България. В София оптималната температура ще е към 2°.

Сутринта по Черноморието облачността ще е забележителна, само че още преди обяд ще се раздра и намалее до най-вече слънчево време. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 7° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Сутрина над планините облачността ще е забележителна и на обособени места в масивите от Западна България към момента ще превалява слаб сняг. След обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево време. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 6°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР