Днес вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили

...
Днес вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили
Коментари Харесай

Ето с какво време идва вторникът

Днес вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и в Дунавската низина, западните региони на Горнотракийската равнина и по долината на Струма ще бъде сдържан. Ще бъде най-вече слънчево тук-там с краткотрайни нараствания на облачността, основно над Северна България. Максималните температури ще бъдат сред 6°С и 11°С, в София - към 7°С.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 7°С - 9°С. Температурата на морската вода е 5°С - 6°С. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.
Над планините ще има променлива облачност. Само на обособени места е допустимо да превали слаб сняг. Ще духа мощен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°С, на 2000 метра - към минус 4°С. 
В сряда вятърът ще остане от запад-северозапад, най-вече слаб, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - сдържан. Облачността ще е променлива, след обяд над доста региони намаляваща до най-вече слънчево. Минималните температури ще са сред минус 4°С и 1°С, а оптималните - сред 7°С и 12°С. 
В четвъртък вятърът краткотрайно ще стихне, по-късно денем ще е слаб от югозапад. Ще бъде слънчево, сутринта на обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски, дневните едва ще се покачат. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР