Днес, вторник, 12 октомври, е изключително важен ден за бъдещето

...
Днес, вторник, 12 октомври, е изключително важен ден за бъдещето
Коментари Харесай

Боби или Бербо? Битката за трона в БФС започва

Днес, вторник, 12 октомври, е извънредно значим ден за бъдещето на българския футбол! Конгресът на БФС по проект би трябвало да се организира от 10:00 часа в Зала 1 на НДК. А на него би трябвало да бъде определен нов президент на Българския футболен съюз.

Шестима са претендентите за президентския пост на Българския футболен съюз. Това са актуалният подобен Борислав Михайлов, Димитър Бербатов, Христо Порточанов, Христо Христов, Георги Захариев и Ивайло Дражев.

Точно 508 клуба от професионалния и от аматьорския футбол у нас ще дадат своите гласове, с които ще дефинират спечелилия. От актуалното управление признаха, че Конгресът ще коства 400 хиляди лв., а сумата е по-висока поради противоепидемичните ограничения.

Европейската футболна централа (УЕФА) пък изпраща сръбския пратеник Горан Лакович да следи какво се случва на място. Той е началник на дирекция " Национални федерации " към европейската централа. ФИФА също би трябвало да има собствен делегат на събитието.

Настоящият президент на БФС Борислав Михайлов си даде висока оценка от " 5,67 " за 15-те години ръководство. Членът на Изпълнителния комитет Емил Костадинов също изрече удовлетворение от свършената работа на БФС през последния мандат. Още няколко такива отзиви не липсваха.

От другата страна обаче застана Димитър Бербатов с хора като Стилиян Петров, Мартин Петров и Петър Величков в екипа си. Всеки един от тях е на безусловно противоположното мнение и дружно са решени да сменят президента на БФС след толкоз години управление. Именно Михайлов и Бербатов наподобяват и като любимци.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР