Днес всички трябва да кажем, че не приемаме цинизма на

...
Днес всички трябва да кажем, че не приемаме цинизма на
Коментари Харесай

Нинова: Борисов избра властта пред майките

" Днес всички би трябвало да кажем, че не одобряваме цинизма на Валери Симеонов и държавното управление против майките на деца с увреждания “. Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия на тържеството по случай 125-та годишнина от основаването на Старозагорската партийна организация. Тя съобщи, че социалистите не одобряват и двойно по-големия цинизъм на Бойко Борисов , който сподели, че в случай че одобри оставката на вицепремиера, държавното управление ще си отиде.

„ Днес Борисов плаши народа, че в случай че той си отиде, ще настъпи безпорядък. По-голям безпорядък от неговото държавно управление няма “, безапелационна бе Корнелия Нинова. Лидерът на левицата съобщи, че Борисов ще остави след себе си пустиня, разсипана система на обучение и опазване на здравето, мизерия, беднотия и унищожена стопанска система.

„ Ние няма да се оправдаваме с това тежко завещание. Ще има ред и правила в страната. Ще има съвременна стопанска система, обучение обвързано с нея, налично и качествено опазване на здравето и уравновесена външна политика. Ще работим за това - почтени българи да живеят в почтена страна “, съобщи още Нинова.

Тя прикани премиера да не плаши народа с безпорядък и длъжностен кабинет на Румен Радев. „ Разчитаме на силата на хората, с цел да покажем, че Българска социалистическа партия е виновна партия, че може да изведе страната ни на нов път със своята „ Визия за България “, сподели още водачът на социалистите. Корнелия Нинова посочи, че от Българска социалистическа партия се изисква освен да даде образец - каква би трябвало да е визията за развиването на България, само че и да събере националната сила, да я осъществя, тъй като изчезваме като народ.

„ Неравенствата и бедността стават чудовищни след всички тези години на преход ", съобщи Нинова. Тя добави, че левицата предлага диалог за завършек на модела на прехода. „ Искаме да върнем страната в стопанската система. Няма повече да вършим стопанска система за 5-6 олигархични компании и те да смазват дребния и междинен бизнес. Няма да даваме на концесии държавните благосъстояния, БДЖ, летища, ВиК бранша. Няма държавните предприятия да се ръководят на партиен принцип “, безапелационна бе Корнелия Нинова.

Председателят на Българска социалистическа партия изясни, че левицата желае стопанска система, в която е планувано, че България има опция да развива пет бранша и те ще получат своето районно развиване и тази стопанска система да бъде обвързвана с образованието. „ Търсим поддръжка от хората, с цел да знаят, че когато управляваме, лечебните заведения няма да са търговски сдружения. Ще има районни структури на опазването на здравето, тъй като не може 80% от лечебните заведения да са в три града в страната “, означи Корнелия Нинова. Тя сподели още, че Българска социалистическа партия ще спре и подмяната на наличието на българските учебници. Левицата желае един учебник по предмет в цялата страна и не приема джендър идеологията в учебно заведение. „ С „ Визия за България “ заставаме пред вас, с цел да тръгне България напред “, обърна се Корнелия Нинова към старозагорци.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР