Днес все повече млади хора предпочитат да гледат, вместо да

...
Днес все повече млади хора предпочитат да гледат, вместо да
Коментари Харесай

Румен Радев: Сериозен проблем за обществото ни е, че все повече млади хора предпочитат да гледат, а не да практикуват спорт

Днес от ден на ден младежи избират да гледат, вместо да практикуват спорт и това е сериозен проблем за нашето общество. Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден взе участие в откриването на Държавното състезание по спортна пукотевица за девойки и момчета от 10 до 14 годишна възраст в Русе, оповестяват от пресцентъра на президента.

В приветствието си президентът поздрави младите спортисти за това, че са поели по пътя на спорта, който гради темперамент, възпитава отговорност, почитание и самодисциплина. „ Десетки са медалите, купите от олимпийски, международни, европейски надпревари, които наредиха  спортната пукотевица на едно от челните места в славната българска спортна история “, уточни той.

На всички треньори, ръководители и родители президентът Радев изрази признателност за ангажираността,  всеотдайността и за поддръжката им техните деца да се развиват мощни по дух и с убеденост, че всички старания, които влагат на терена на спортсменството, са ориентирани и за тяхното развиване и израстване като жители на Република България.



За първи път в своята история Русе семейства държавно състезание по спортна пукотевица. На събитието участваха изтъкнати български спортисти, измежду които Весела Лечева, Мария Гроздева и Антоанета Костадинова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР