Днес времето ще се задържи облачно, с валежи в Източна

...
Днес времето ще се задържи облачно, с валежи в Източна
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между между 3° и 8°

Днес времето ще се задържи облачно, с превалявания в Източна и Централна България, а вечерта и в Северозападна. Значителни ще са преваляванията в югоизточните региони от страната. В Западния и Централния Предбалкан ще вали най-вече сняг и там снежната завивка ще се усилва. Ще продължи да духа до сдържан, в Източна България краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред между 3° и 8°, в София към 6°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде облачно, по високите елементи и мъгливо. Ще вали сняг, под към 900 метра, а в западните планински масиви и по-ниско - дъжд. Със едва покачване на температурите по проходите в Източна Стара планина ще има условия за поледици. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток, по високите и открити елементи - от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще бъде облачно, прохладно и с превалявания от дъжд. По южното крайбрежие количествата ще са обилни. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 35 мин. и залязва в 16 ч. и 54 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 18 мин. Луната в София изгрява в 12 ч. и 53 мин. и залязва в 22 ч. и 54 мин. Фаза на луната: един ден преди първа четвърт
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР