Днес времето ще остане предимно облачно, на отделни места със

...
Днес времето ще остане предимно облачно, на отделни места със
Коментари Харесай

Дежурният синоптик на НИМХ ни изненада с тази прогноза за днес

Днес времето ще остане най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд.
След обяд над западните региони облачността краткотрайно ще се раздра и намалее. Ще продължи да духа до сдържан северозападен, в Източна България северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 6°. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик Христо Христов в уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология.
Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и ще бъде по-високо от междинното за месеца.
В планините ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от сняг. Ще духа до сдържан север-североизточен, по най-високите върхове южен вятър, който денем ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Максималните температури ще са преди обяд, на височина 1200 метра към 0°, на 2000 метра - към минус 4°.
Над Черноморието ще бъде облачно. По южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 13 мин. и залязва в 18 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 54 мин. Луната в София изгрява в 00 ч. и 41 мин. и залязва в 10 ч. и 35 мин. Фаза: един ден преди последна четвърт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР