Днес времето ще е ветровито - ще духа силен, в

...
Днес времето ще е ветровито - ще духа силен, в
Коментари Харесай

Силен вятър и студен въздух с максимални температури до 17°

Днес времето ще е прохладно - ще духа мощен, в Дунавската низина краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух.

Денят стартира с облаци, тук-там и с дъжд, само че облачността към този момент стартира да понижава до най-вече слънчево. Времето,обаче ще остане хладно - температурите следобяд ще са най-вече сред 12 и 17 градуса, в югоизточните региони до към 20°.

През нощта северозападният вятър в цялата страната ще отслабне. Утре заран температурите ще бъдат сред 4 и 9 градуса, по-високи по Черноморието.

През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб южен вятър и дневните температури ще се покачат, оптимални ще бъдат сред 18 и 23 градуса. Късно след обяд от северозапад ще стартира ново заоблачаване, а в Северозападна България вятърът от северозапад още веднъж ще се усили.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток и вълнението на морето ще отслабне.Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 20 и 23 градуса.

В планините ще се задържи прохладно със мощен вятър от запад-югозапад, а късно след обяд над масивите в Западна България и облачността ще се стартира да се усилва.

На Балканите вятърът ще отслабне, само че ще остане относително студено. Предимно слънчево ще бъде в южните и източните региони от полуострова, до момента в който тук-там в северозападните ще превали.

В средата на седмицата у нас ще бъде много хладно. Ще остане и прохладно, ще има и валежи от дъжд, а по най-високите елементи на планините и от сняг. Максималните температури в множеството места ще са под 20°, а минималните - под 10°.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР