Днес времето ще е предимно слънчево, в следобедните часове с

...
Днес времето ще е предимно слънчево, в следобедните часове с
Коментари Харесай

Синоптикът Евгения Егова обяви новината, които всички чакахме!

Днес времето ще е най-вече слънчево, в следобедните часове с краткотрайни нараствания на облачността над планините, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 29° и 34°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви дежурният синоптик Евгения Егова, представена от " Фокус ". Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 29°-31°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще е най-вече слънчево. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 16°. През идващите дни ще бъде съвсем без превалявания.

Ще е слънчево, след обяд - с краткотрайни нараствания на облачността. Температурите постепенно ще се покачват и в по-голямата част от страната в понеделник и вторник ще надвишават 30°, тук-там в низините ще доближат 35°. Във вторник по-късно денем в североизточните региони ще превали и прегърми, а в сряда краткотрайни превалявания с гръмотевици са вероятни и в останалата част от страната, на повече места в планинските региони. Дневните температури от север напълно едва ще се намалят. Тогава в Дунавската низина и източните региони ще духа слаб до сдържан вятър от изтоксевероизток. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР