Днес времето ще е облачно и на много места ще

...
Днес времето ще е облачно и на много места ще
Коментари Харесай

Днес времето ще е облачно и на много места ще има валежи

Днес времето ще е облачно и на доста места ще има превалявания. С сдържан северозападен вятър ще нахлува леден въздух. Около обяд в Североизточна България и планинските региони дъждът ще минава в сняг и там на доста места ще има заледявания. Привечер, тук-там и в Южна България дъждът ще се примесва със сняг, а над Северна преваляванията ще стопират и облачността ще раздира. Максималните температури ще са сред 2° и 7°.

 

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг. Ще духа сдържан, по високите елементи краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. По високопланинските проходи ще има условия за виелици и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 2°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд. След обяд от север преваляванията ще стопират. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад, който денем последователно ще отслабва. Максимални температури на въздуха: 4°-7°. Температурата на морската вода ще е 13-15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР