Днес времето ще бъде предимно облачно. След временно спиране на

...
Днес времето ще бъде предимно облачно. След временно спиране на
Коментари Харесай

Топло, но дъждовно време

Днес времето ще бъде най-вече облачно. След краткотрайно прекъсване на преваляванията, вечерта от югозапад още веднъж ще завали дъжд, който през нощта против неделя ще обхване цялата страна. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад, който вечерта и през нощта против неделя ще се усили. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София към 14°.

 Над Черноморието има раздрана облачност, забележителна над южното крайбрежие. През деня ще е без дъжд, само че вечерта от юг на север ще завали дъжд. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 17°, температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде от 2 бала в региона на Бургас до 4 бала към Шабла и Калиакра.

В планините ще бъде най-вече облачно. Ще има валежи от дъжд, над 2200-2300 метра - от сняг. По-значителни ще са преваляванията вечерта и през нощта против неделя. Ще духа мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.

В неделя преваляванията ще продължат, тук-там краткотрайно ще са интензивни и обилни по количество. Ще има и гръмотевични стихии.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР